-
31 Mart 1981’de duzenlenen 53. Akademi Odul toreninde Siradan Insanlar- Buyuk Ceza (Ordinary People, 1980. Yon: Robert Redford) En Iyi Film; Sissy Spacek, Madencinin Kizi (Coal Miner's Daughter, 1980) filmi ile En Iyi Kadin Oyuncu; Robert De Niro, Kizgin Boga (Raging Bull, 1980) En Iyi Erkek Oyuncu Odulunu aldilar.

-
Ingiliz kadin yazar Enid Bagnold’un olum yildonumu (31 Mart 1981)

“Insanin zevki, her sabah yeniden dogar.”

“Bir baba bebegini hep kucuk kadin haline getirir. Bir kez kadin oldu mu da geriye dondurmeye calisir.”
-
Ingiliz rock grubu Def Leppard, 5.studyo albumu Adrenalize'i 31 Mart 1992’de Mercury Records etiketiyle piyasaya surdu.
-
Ingiliz New Wave grubu Duran Duran, derleme albumu Night Versions: The Essential Duran Duran'i 31 Mart 1998'de EMI Recordsetiketiyle piyasaya surdu.
-
Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Carrie-Anne Moss’un rol aldigi fantastik - bilim kurgu filmi The Matrix, 31 Mart 1999 tarihinde vizyona girdi.

-
Heath Ledger, Julia Stiles ve Joseph Gordon-Levitt’in rol aldigi romantik komedi 10 Things I Hate About You (Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi), 19 yil once bugun vizyona girdi.

"Benimle konusma biciminden nefret ediyorum, sacininn kesiminden de, arabami kullanis seklinden nefret ediyorum. Bana gozunu dikip bakmandan nefret ediyorum. O kocaman komando botlarindan ve aklimi okumandan nefret ediyorum. Senden o kadar nefret ediyorum ki bu beni hasta ediyor hatta bana kafiyeler duzduruyor. Senin hep hakli olmandan nefret ediyorum. Yalan soylemenden nefret ediyorum. Beni guldurmenden nefret ediyorum hatta daha kotusu aglatmandan nefret ediyorum. Yanimda olmadigin zamanlardan nefret ediyorum ve beni aramamis olmandan da. Ama en cok senden nasil nefret edemedigimden nefret ediyorum. Nefrete yakin bir sey bile hissetmiyorum, azicik bile olsa, hem de hic!"
-
Sharon Stone, David Morrissey ve David Thewlis’in rol aldigi Temel Icgudu 2 (Basic Instinct 2) 31 Mart 2006’da Bulgaristan, Ingiltere,Izlanda, Italya, Romanya, Turkiye, Amerika ve Uruguay’da vizyona girdi.

-
Miley Cyrus, Liam Hemsworth ve Greg Kinnear’in rol aldigi Son Sarki (The Last Song), 31 Mart 2010’da Amerika ve Kanada’da vizyona girdi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri