Arama sonucu : 8390 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Zcash Nvidea madencilik tarzı kartlar da sürünüyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...41988485/detay

20.000 TL
    Siteden hesaplar isek 3 yılda ! ROI...Ki bu kartları vatandan şu an gidip alsak tanesi 5150 TL

18 ay ROI kabul etsek 10.000 TL ye bu rig satılmalı. Oda 18 AY !
    Bu tip anlık hesaplar yapmak yanıltıcı oluyor genellikle. Nasıl ki fiyatlar tam tepedeyken ROI'nin 3-4 ayı göstermesi gerçekçi değildi, 4-5 senelik ROI'ler de gerçekçi değil. Fiyat ROI birbirini dengeliyor eninde sonunda. Akıllı yatırımcı madencilik&coin fiyatı arasında hangisi ucuzsa oradan giriş yapıyor, 3 aylık ROI'yi görüp tepeden girenlerin serveti de bu dipten girenlere transfer oluyor süreç sonunda.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu tip anlık hesaplar yapmak yanıltıcı oluyor genellikle. Nasıl ki fiyatlar tam tepedeyken ROI'nin 3-4 ayı göstermesi gerçekçi değildi, 4-5 senelik ROI'ler de gerçekçi değil. Fiyat ROI birbirini dengeliyor eninde sonunda. Akıllı yatırımcı madencilik&coin fiyatı arasında hangisi ucuzsa oradan giriş yapıyor, 3 aylık ROI'yi görüp tepeden girenlerin serveti de bu dipten girenlere transfer oluyor süreç sonunda.
    Her halükarda 3-5 ekran kartıyla yapılan ETH madenciliğinin ROI'si en az 18 ay olur bana göre. O da zorluk derecesi artmazsa, ETH fiyatı yükselmeye başlarsa ve ASIC cihazlar gelip sizin GPU'ları ezmezse. En temizi eğlencesine yeni çıkan dandirik coinleri takip edip zorluk seviyeleri artmadan önce biraz toplayıp kenarda soteye yatmak gibi.

Misal BBS coin var, onu siz mi yazmıştınız forumda hatırlamıyorum. Şu an bir tane borsada var, onun da satış sütunu dolu, alış sütünu bomboş. Fiyatı şu an 0.1 SATOSHI, sudan ucuz Ama kimse almıyor haftalardır. GPU ile bu iş biraz zar atmaya benziyor. Bu tip coinleri topla, eli yüzü düzgün bir iki borsaya çıkınca anlık 5-10 kat fazlasına satış yaz, belki pump yaparlar o sırada da hatırı sayılır paraya satılır.

3.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Her halükarda 3-5 ekran kartıyla yapılan ETH madenciliğinin ROI'si en az 18 ay olur bana göre. O da zorluk derecesi artmazsa, ETH fiyatı yükselmeye başlarsa ve ASIC cihazlar gelip sizin GPU'ları ezmezse. En temizi eğlencesine yeni çıkan dandirik coinleri takip edip zorluk seviyeleri artmadan önce biraz toplayıp kenarda soteye yatmak gibi.

Misal BBS coin var, onu siz mi yazmıştınız forumda hatırlamıyorum. Şu an bir tane borsada var, onun da satış sütunu dolu, alış sütünu bomboş. Fiyatı şu an 0.1 SATOSHI, sudan ucuz Ama kimse almıyor haftalardır. GPU ile bu iş biraz zar atmaya benziyor. Bu tip coinleri topla, eli yüzü düzgün bir iki borsaya çıkınca anlık 5-10 kat fazlasına satış yaz, belki pump yaparlar o sırada da hatırı sayılır paraya satılır.
    bbs'i ben yazmıştım. Birisi habire 1/10 satoshi'den topluyor her gün. Dev'in kendisi olabilir toplayan. Bedavadan dumplayanlar bitince bir yerlere gidebilir. Hiç bir halt olmaya da bilir. 1milyon var elimde bir şeye benzerse satar çıkarım ben de.

Raven çok şeyediliyor bu aralar. Ona da bütün GPU'cular çullanmış, zorluk seviyesi uçuşta. Eth'ten kaçan soluğu burada almış. Son zamanda x2 karını da yaptı btc'ye karşı. Nereye gider belli değil. Az bir şey oraya da attım.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •