Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4382 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ýþ yatýrýmýnda 50 K alýþýnýn ortalamasý 3.97. Ordada ne kadar balýklama atlayan ky varsa 3.81 den vereyim telaþýnda. Tam bir saçmalýk. Dýþarda kimsede kalmadý sanýrým. Dohol 2 kademe çýkýnca buna saldýrýyorlar. Dohole 1 kademe verince buna 5 kademe veriyorlar. Al sat yapan herkes zarar ediyor. Paralarý bol demekki.

2. toplu olmasýna raðmen neden diðerleri kadar çýkmýyor derseniz?
    bu gitmiyor diye bunu sattýrýp dohol ya da hurgzte ye geçmenizi istiyor olabilirler..

3.  Alýntý Originally Posted by yatayseyir Yazýyý Oku
    toplu olmasýna raðmen neden diðerleri kadar çýkmýyor derseniz?
    bu gitmiyor diye bunu sattýrýp dohol ya da hurgzte ye geçmenizi istiyor olabilirler..
    Dohol çok güzel gelsenize.yatay seyir sen bu hissede durdukça yatay seyir devam eder.Nickini deðiþtirip yukarý seyir yaparsan yeni trend baþlar.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.

4.  Alýntý Originally Posted by Bist 100 Yazýyý Oku
    Dohol çok güzel gelsenize.yatay seyir sen bu hissede durdukça yatay seyir devam eder.Nickini deðiþtirip yukarý seyir yaparsan yeni trend baþlar.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.
    sen de nickini bist 30 yap; holding sahibi olursun belki de kendi bankaný kurarsýn....

Alýntý Originally Posted by yatayseyir Yazýyý Oku
    son rötuþlar yapýlýyor kanýmca...
    dohol ve hurgzte de hacmin yüksek ve salýnýmýn düþük oluþu istenildiði kadar toplanamadýðý anlamýna geliyor...dgzte oldukça toplu...salýným yüksek ve hacim düþük...
    toplu olmasýna raðmen neden diðerleri kadar çýkmýyor derseniz?
    Arkadaþlar hep olumlu tarafýndan bakiyorsunuz burayý okuyan kynin buraya atlamama þansý yok...el.degistirecek olmasý belkide bir dezavantaj olur kim bilir...malum milliyette bunlarýn elinde ama þuan geldiði nokta ortada...biz burda böyle yazýp dusundukce hiçbirþey olmuyor....dohol yüzde yüze yakýn prim yaptý bu hisse nekadar yaptý... þu su var bu su var saymakla bitiremiyoruz ama sonuç yok...bence pek fazla birseye dokunmadan sukadar aldým bu kadar sattým demekten ziyade sessizce beklemek en iyisi ...yoksa bosa giden zaman ....bende açýkçasý dohol almadigima piþman oldum...,1.14 ten alabiliyordum...ama yanlýþ trene atladik maalesef...artýk yapacak birþey yok ne çýkarsa bahtimiza...dohol yarýn 1.50leri test eder bu ölmus essek 2.90 larý gorup yine baþladýðý yere döner muhtemelen...
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
    " Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."

6.  Alýntý Originally Posted by kwon3 Yazýyý Oku
    Arkadaþlar hep olumlu tarafýndan bakiyorsunuz burayý okuyan kynin buraya atlamama þansý yok...el.degistirecek olmasý belkide bir dezavantaj olur kim bilir...malum milliyette bunlarýn elinde ama þuan geldiði nokta ortada...biz burda böyle yazýp dusundukce hiçbirþey olmuyor....dohol yüzde yüze yakýn prim yaptý bu hisse nekadar yaptý... þu su var bu su var saymakla bitiremiyoruz ama sonuç yok...bence pek fazla birseye dokunmadan sukadar aldým bu kadar sattým demekten ziyade sessizce beklemek en iyisi ...yoksa bosa giden zaman ....bende açýkçasý dohol almadigima piþman oldum...,1.14 ten alabiliyordum...ama yanlýþ trene atladik maalesef...artýk yapacak birþey yok ne çýkarsa bahtimiza...dohol yarýn 1.50leri test eder bu ölmus essek 2.90 larý gorup yine baþladýðý yere döner muhtemelen...
    kardeþim o zaman sen bunu sat git dohol al bizde rahat edelim sende...
    niye azap çekyiyorsun ki burada...
    dohol alýþ fýrsatý veriyor
    dgzte de satýþ fýrsatý veriyor
    niye hala buradasýn onu anlamadým?

kardeþim o zaman sen bunu sat git dohol al bizde rahat edelim sende...
    niye azap çekyiyorsun ki burada...
    dohol alýþ fýrsatý veriyor
    dgzte de satýþ fýrsatý veriyor
    niye hala buradasýn onu anlamadým?
    Bende sizin gibi dusundugum için bu hisseyi aldým...ama þuana kadar yanýlmýþ olduðumuzu gorduk...ve hisse surekli toplu deniyor madem toplu bu adamlar neyin peþinde kynin elinde kalan uç beþ lotunmu...yoksa bizim bildiklerimizi onlar bilmiyormu...bunu burada surekli dillendirmenin bir mantýðý yok gibi....saygýlar...ytd...
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
    " Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."

8.  Alýntý Originally Posted by kwon3 Yazýyý Oku
    Bende sizin gibi dusundugum için bu hisseyi aldým...ama þuana kadar yanýlmýþ olduðumuzu gorduk...ve hisse surekli toplu deniyor madem toplu bu adamlar neyin peþinde kynin elinde kalan uç beþ lotunmu...yoksa bizim bildiklerimizi onlar bilmiyormu...bunu burada surekli dillendirmenin bir mantýðý yok gibi....saygýlar...ytd...
    Suanki hisse fiyatlarýna bakýnca dgzte performansi çok düþük kaldý diðerlerine göre. Bu sayede epey artirdik hisse sayýmýzý. Herseyde bir hayýr vardýr. Benim beklentim günlük hisse deðerinden ziyade çaðrý fiyatýnda daha avantajlý olacak olmasi. Umarým beklediðimiz gibi olur son gülen biz oluruz. Bilanço deðerleri dgzte daha iyi diyor ama son sözü demirören ve katarlý bein medya grup söyleyecek.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •