Sayfa 181/1023 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. https://tr.sputniknews.com/abd/20180...URL_shortening
    'KALIRSAK FATURAYI SUUDİLER ÖDESİN'

Trump, ABD askerlerinin Suriye'de kalması durumunda masrafların bölgesel müttefikler tarafından karşılanması gerektiğini belirtti. Suudi Arabistan'ın masrafları karşılayabileceğini söyledi:

"Suudi Arabistan kararımızla yakından ilgileniyor. Suriye'de kalmamızı istiyorsanız, belki de faturasını siz ödemelisiniz."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Başkalarının yönlendirmesi ve tavsiyesi ile yatırım kararı vermemeliyiz.
    Aman diyeyim.
    Bugün proton al der , yarın nötron öbür gün elektron
    Valla ben protonun tavsiyesine uymaya karar verdim...

Bilmese de bir şeyler hissediyor gibi...

Olmazsa da dedim ya başı dertte.

YTD demedi...

3.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    https://tr.sputniknews.com/abd/20180...URL_shortening
    'KALIRSAK FATURAYI SUUDİLER ÖDESİN'

Trump, ABD askerlerinin Suriye'de kalması durumunda masrafların bölgesel müttefikler tarafından karşılanması gerektiğini belirtti. Suudi Arabistan'ın masrafları karşılayabileceğini söyledi:

"Suudi Arabistan kararımızla yakından ilgileniyor. Suriye'de kalmamızı istiyorsanız, belki de faturasını siz ödemelisiniz."
    Vay tilki Trump vay demekki Suudilerden para koparma peşinde. Ulan adamın her hali ticaret. İnşallah suudiler parayı vermezde Suriye den diktir olup giderler.

4.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Trump inşallah çekilir de ülkemiz için büyük bir risk ortadan kalkar. Varsın dolar çakılsın ama gerçekten ABD Suriyeden çekilirse ülkemiz için büyük bir risk ortadan kalkar. Yeter ki diktir olup gitsin şu coniler. varsın dolarda düşsün
    O kadar kolay olmaya bilir o işler...
    Böyle bir durumda Rus ayısı ile başbaşa kalmak da var günün sonunda...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Dolar şhortlayanlar haberi duyar duymaz harekete geçti. Trump inşallah conilerini çeker bölgeden ama söyledikleri ile yaptıkları tutarsız hatta zıt olduğundan açıklamaları pek güvenli olmayabilir. Geçen çekileceğiz dediler ama bölgeye takviye yaptılar. ABD nin ipiyle kuyuya inilmeyeceği aşikar. Rusya ile yakınlaşmamız ve özellikle bu gün putin erdoğan görüşmesi onları çıldırtmıştır. Türkiye ye yönelik bir hinlik her an yapabilirler. Şu Halkbank davasını kazasız belasız atlatılsa Türkiye nin önü açılır.

6. Gün boyu 3,97 lerde salındı, gezindi, akşam babası gelince coştu. Proton hesabına göre ben de iç sesimle kavga ettim. Ben diyorum ki '' Al bu mereti, şimdi değilse ne zaman ? Ayın 11 ine kadar vur voleyi '' iç ses ise '' Sakin ol, bir akıllı senmisin , normal düşünene ekmek yok. Ters düşün, 4 ü geçsin 2 kuruş eksik kazan ama kesin kazan '' diyor. Bu şekilde odanın içinde volta attım durdum.

Yarın bakalım 4 ü geçer de , Reise o meşhur rabia selamını verirse bende belki sofranın bir köşesine ilişirim.

7. Görünen o ki,biri demiş faizleri arttıralım,sıcak para girsin,dolar düşsün ekonomi sıcak parayla dönmeye devam etsin.Öteki demiş sıcak paraya gebe kalmayalım,matbaa bizde,basalım parayı,verelim şirketlere teşviği,hem borsa uçar,hem ekonomi döner,üstüne bir de dolarını alıp gelenler borsaya girerse doları da dizginleriz,idari kararlar alıp(nasıl olacaksa) faizleri de arttırmayız demiş.Benim anladığım kadarıyla evdeki hesap böyle.Evdekiler bu ay çarşıya çıkınca çarşıdaki hesabı da göreceğiz.Çarşı teşviklere karşı mı değil mi dolar da ona göre yön çizer.Bence halen 3.8x-4.10 belirsiz.4.10 üstüne atarsa çarşı isyanda demektir.YTD

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Protonun tavsiyesine uyup yarın alacağım...

4 ün üzerinde hızlı hareket var dedi..
    aman arkadaşım ben bilmem, cahilin tekiyim. en iyisi buraya yazmayayım.

Sayfa 181/1023 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •