Sayfa 231/1023 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    bırak çeaş kepezi millet kdv alacağını alamıyor devletten ama tr her zaman yabancı borçlarını düzenli öder. ben işlerin o raddelere geleceğini sanmam. borçlu borçveren ilişkisi karmasıktır. buralarda, ortadoğuda sanılanın aksine uzun dönemli bir stabil dönem başlama arefesinde olmak olası. ben olumlu düşünüyorum. bunlar son kavga dövüş gibi görünüyor bir dönemlik. zaten bitmezse buyrun cenaze namazına ab, abd rusya dahil.
    tabi önemli değil çeaş kepez hisseleri, tahta kapatılırken alkış tutanlar şimdide akıl veriyor.neyse inş. bin beteri başınıza gelir.

"Yurtdışına gitmeden önce faizlerle ilgili bir toplantı yaptık. Düşürülmesinden bahsettik. Sonra ben yurt dışındayken, Merkez Bankası faiz artırdı. Bir de tek adamlık derler, bu nasıl tek adamlıksa, karar alıyoruz uygulamıyorlar. Benim arkamdan iş çevirdiler"

Yukarida ki cumle Turkiye cumhuriyeti cumhurbaskanina ait. Boyle sozler soylemenin bile demokratik toplumlarda olmayacagini bilmiyor. Tek adamlik sevdasi ulkeyi bitirecek. TCMB nin bagimsizligina her gecen gun golge dusuruyorlar. Madem her karari sen alacaksin ne gerek var ki bunca kuruma, bakanliga, milletvekiline vs.

Bu kadarda olmaz!

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    "Yurtdışına gitmeden önce faizlerle ilgili bir toplantı yaptık. Düşürülmesinden bahsettik. Sonra ben yurt dışındayken, Merkez Bankası faiz artırdı. Bir de tek adamlık derler, bu nasıl tek adamlıksa, karar alıyoruz uygulamıyorlar. Benim arkamdan iş çevirdiler"

Yukarida ki cumle Turkiye cumhuriyeti cumhurbaskanina ait. Boyle sozler soylemenin bile demokratik toplumlarda olmayacagini bilmiyor. Tek adamlik sevdasi ulkeyi bitirecek. TCMB nin bagimsizligina her gecen gun golge dusuruyorlar. Madem her karari sen alacaksin ne gerek var ki bunca kuruma, bakanliga, milletvekiline vs.

Bu kadarda olmaz!
    İnanılmaz açıklamalar..
    Riskin farkında olan bazı bürokratlar mecburen reflex olarak gerekeni yapmaya çalışıyorlar ama nafile..

Şu MB nın yapacağı şey acilen toplanıp göstergeyi min 15 e çıkarmak..

Yapabilir misin..Yer mi..??

10 15 senelik kazanımlarımız ciddi tehdit altında..

Dolar yarın öbür gün 5 6 7 8 gitmeye başlayınca cümle hazır..
    Dış güçler
    Faiz lobisi
    ABD
    İsrael

İşin kötüsü Buna inanacak bir ton insan var ..

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Bu kadarda olmaz!
    Olur olur öyle bir olur ki hele bir düşmeye gör fitil fitil burnundan getirirler adamın zaten tüm çaba o yerden düşmemek için .

5. çerez parası mevzûnda herifi magmaya gömen tipler gelmiş şimdi ehonomiden tek anlayan oydu...yav he he.

hayvanat bahçesi müdürünü filan bakan yaparlar olur biter.

https://eksisozluk.com/mehmet-simsek--1479647?p=84

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    İnanılmaz açıklamalar..
    Riskin farkında olan bazı bürokratlar mecburen reflex olarak gerekeni yapmaya çalışıyorlar ama nafile..

Şu MB nın yapacağı şey acilen toplanıp göstergeyi min 15 e çıkarmak..

Yapabilir misin..Yer mi..??

10 15 senelik kazanımlarımız ciddi tehdit altında..

Dolar yarın öbür gün 5 6 7 8 gitmeye başlayınca cümle hazır..
    Dış güçler
    Faiz lobisi
    ABD
    İsrael

İşin kötüsü Buna inanacak bir ton insan var ..
    GUND, benim 2019 sonu 7,5tl hedefime inanmıyordun,artık inanmalısın!

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    GUND, benim 2019 sonu 7,5tl hedefime inanmıyordun,artık inanmalısın!
    Hala inanmıyorum bankada durduğu sürece o rakamı hiç göremeyebilirsin

al sana 3.80 hadi bye bye çekebilirler..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hala inanmıyorum bankada durduğu sürece o rakamı hiç göremeyebilirsin

al sana 3.80 hadi bye bye çekebilirler..
    3,80 gelse 100k TL hazırda bekliyor.nerdeee

Sayfa 231/1023 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •