Artık bu hisse için yorum yapmaya bile değmez. Kalanlara kalp sağlığı diliyorum
Bu karlılığa ve FAVÖK e göre bu rakamlar gerçekçi değil.buda şuna işaret ediyor olabilir çağrı içinhazırlık yapıp mümkün olduğunca fiyatı düşürüp ucuzdan düşük fiyattan bunalmış ky yi yönlendirmek.Hareketi görüp ona göre dişini sıkan kazanacaktır.Fikirlerim kendimi bağlar YTD
son çeyrekte ne kadar kar etmiş? 37 çarp 4 ile 150 mevsimsellik falan hadi 150 olmasın 250 olsun. kabaca tedarikçilerle yapılan anlaşö-madan da 50 maliyet artışı olsa. net kar 200. hisse başı 2 tl. fiyat 15-16. anormal değil normal. bu hesapla bilanço açıklandığında 20 tl idi ve yatırım finansman ve iş göstere göstere satıyordu. sizce o kagıtın 20 den 15'e düşmesi normal değil mi? iş ve yat fin deli gibi satarken burada basıyorlar suni fiyat vs konuşuluyordu. her forumda olduğu gibi doğru söyleye dokuz köyden kovuluyordu. işte 15 tl. gaz verenler mutludur herhalde.
Herkese selamlar arkadaşlar...hisseye ben geldim...15,41 fiyatı ile umarım ayağım uğurlu gelir...:)
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri