Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir
Anlaşıldı,bu egserin speği varsa eğer tam bir psikopat...endeks yaralarını sararken bizimki "aman yükselmesin !" derdinde...
cok az birsey aldım ama bak yine asagıya gitti suriye sacmalıgı bi bitmedi gitti . egserde spek ne gezer bunun gibi bazı patron hisselerinde patronun bizzat kendisi bilgisayar basından islem yapmıyorsa bende birsey bilmiyorum . tabi alım satım bildirimi gondermeden . adamların 15 aracı kurumda hesabı var ..bircok hissede denk geldim .
adnan pc basında uyuyakaldı endeks 0.70 artıya gecti bu dunku kapanısında altında sabah endeks +0.20 yken 3.73 olan bu degilmiydi 3 kagıtcı adnan
adnana bak sabahtan beri 140500 alıs 140500 satıs islem yapmıs nasıl yukselsin hisse
Sabah 70 den aldigimj 70 den geri verdim endeks %1 yükselmiş dünün altında kalmaya 3.74 direnci üstünde kalmamaya niyetli niye çünkü 3.74 obo nun bitip yükselişe geçmesi demek ...düşmek için fırsat kolluyor gavat .
cıkarken sumuklu bocek duserken tavsan komisyona calıstık zararsız kurtulduk elinde olmayan hic acele etmesin bence 3.74 ustunecıkmadıkca obo yu bozamıcak o bakımdan 3.40 orayıda kırarsa 3 lira . bende artık ilk etapta 3.40 beklemeye aldım bundan bi halt olmaz baba ogul soyguncular
Yer İmleri