Sayfa 396/1023 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    1.1.2013 tarihinde 500.00TL'sini TL mevduata yatıran da gün itibari ile hala kabaca 370-380.000TL zararda. O nedenle kurun şu seviyesinde fırtına dindi diyemeyiz. İki kol kesileceğine tek kol kesiliyor diyebiliriz.

4.10 luk bir kur hala çok ciddi sayıdaki döviz borcu olan özel sektör firmasının iflas sınırının üzerinde ya da çok yakın.
    2013 senesine göre tl yatırımcısının dolara karşı zararını kapatması için kabaca şu anda 400 baz faiz artışı yapılıp dolar kurunun 2 sene sabit kalması lazım sanırım powerpc nin hayalindeki büyük kazancı 2013 senesindeki powerpcler başarmış geleceğe dönüş arabası lazım bize

Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Sende bir kere 200K dolar ne arar Sana cevap vermek zul ama al buradan yak. 100 TL kazanacam derken yine bakacaksın mel mel.

Dolares 4,08 altında saatlik kapanışlar yapmadığı sürece yön yukarı. Merak etme 4,44 de ben sana dolares satarım.

ne zaman gidecek 4.44 e?
    olmus kedi sicramasi yaparsa yapar, hangi formasyona gore yaziyorsunuz bu 4.44 u..!
    kafalara bak ya..
    biz 3.72/82 bandinda 3 hafta gezdik, 4 ay bekledik 3.90 ustune atmasi icin , nasil oluyorda 4.44 oluyor bu meret..
    bi aciklar misin.?

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Geçmişte onun da hesabını yaptık forumda. Eğer 2001 yılının ilk 6 ayında TL'de kaldıysan başa baş ama döviz aldıysan hiçbir zaman kurtarmıyor.

Benim için 1 , 3 , 5 ve 10 yıllık getiriler önemli, Şu anda dolarda son 1 ve 2 yıllık getirilerde zarar var ama çok ciddi derecede değil ancak 3 ve 5 yıllıkta zarar inanılmaz boyutlarda. Ben uzun vadeli yatırımcı olduğum için benim için bu skala çok önemli.

Yani ben sizin günlük ve saatlik çalıştığınızı 1, 3 , 5 ve 10 yıllık çalışıyorum.
    2013 mayıs dan beri zarar büyük ama yapacak bişi yok..

dolar bu hızla bi 10 sene daha gider diyemeyiz...10 seneyi tahmin etmek güç..

adım adım ilerlemek bence daha mantıklı..

önümüzdeki 10 seneyi bilen rothschild ler falandır öyle diyim

4. Türkiye altında bazı ülkelerin 'rezerv'lerine talip

http://finans.mynet.com/haber/detay/...-talip/149413/

kesin bu fikirde JÖLELİ den gelmiştir. Vatandaşın yastık altındaki dolarları sattırdılar, altınları yastık altında tutmayın piyasaya sürün dediler ülke sınırları içi yetmedi şimdi gözü ülke dışına diktiler. Millet akılsız ya rezervlerini gelip sizin elinize teslim edecekler. Cari işelmler açığı bunları köşeye sıkıştırdı bakalım daha nereye kadar kıvıracaklar.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2013 senesine göre tl yatırımcısının dolara karşı zararını kapatması için kabaca şu anda 400 baz faiz artışı yapılıp dolar kurunun 2 sene sabit kalması lazım sanırım powerpc nin hayalindeki büyük kazancı 2013 senesindeki powerpcler başarmış geleceğe dönüş arabası lazım bize
    2013'te de pek powerpc yoktu etrafta. 2013 yılında döviz taşıyan zaten son 10 senedir döviz taşıyan ve faize yenilen muhafazakar kesimdi. Yani bu işten çok büyük kazanan %5-10'u geçmez.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. #3159'a tekrar bak.

Ayrıca benimle muhatap olma senin 2 gün önceki mesajlarından hiç haz etmedim. Lagu lagu da yapma çok biliyorsan sen çiz.

7. Ben dolarda 2013 den beri başlayan trend bitti demiyorum yanlış anlaşılmasın..

Dün müdahele geldi..Satışa geçildi..

Kaç gün sürer bilemiyorum yeniden alıma geçilirse fiyat kendini belli eder..

serhat sende benle muhattap olma..Fena bozarım söylim..Tamam mı!!!

Malın büyüğü kimde dışarıdan anlaşılmaz ...

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2013'te de pek powerpc yoktu etrafta. Döviz taşıyan zaten 10 senedir döviz taşıyan ve faize yenilen muhafazakar kesimdi. Yani bu işten çok büyük kazanan %5-10 u geçmez.
    çok doğru ! fazla kafayı takmamak lazım o zaman

Sayfa 396/1023 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •