Sayfa 25/1032 İlkİlk ... 15232425262735751255251025 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 193 - 200 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by hakanfirst Yazıyı Oku
    Son haberler : Papaz davasi 7 Mayisa ertelenince, ABD de Atilla davasini 7 Mayistan 16 Mayisa erteledi. Artik iyice siyasi dava oldugu ortaya cikti. OFACin uygunsuzluk arastirmasi falan hikaye. Anlasilan, hakim CIA - Dis isleri Bakanligi yonlendirmesine gore karar verecek.
    Size katılıyorum Sn. Hakan.
    Gerçekten de Hakan First. 😀
    7 mayıs - 16 mayıs. Bu dava tarihleri artık davaların pazarlık taraflarının Hakan Atilla ile Rahip arasında olduğunu gösterdi. Konu suç yada masumiyet olmaktan çıktı. Ülkeler arasındaki siyasi çıkarlar ve adı konulmamış siyasi savaş.
    Bu da büyük bir satranç oyunu şeklide oluyor. Bakalım en iyi hamleleri kim yapacak.
    Olan garip Hakan Atilla ya oldu. İnşallah tez zamanda kurtulur. En masum suçuz olan Atilla. Biz hulk yatırımcıları bile çok para kazanma hırsından dolsyı suçluyuz.
    İnşallah devletimiz bu badireyi en kısa zamanda ve en az hasarla atlatır.

2. Sayfa sayısı 27 idi 25'e düşmüş, moderatör abimiz sakıncalı bulduğu için 2 tam sayfayı silmiş anlaşılan ve hiç bir izahat de vermemiş. Mod neden sansürlediğini açıklarsa faydası olur ve biz de sansüre girecek türden yorum yapmayız. Öte yandan HALKB topiğinde sürekli geyik yapanların yazılarının silindiğine geçmişte hiç tanık olmadım, demek ki "geyik yapmak" forum kurallarına aykırı değil. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Her ne kadar Hisse Net "YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir" kuralını Forum giriş sayfasının en tepesine koyuyor olsa da demek ki bu uyarı yetersiz görülüyor. Neyse, sansür çok iyi bir şeydir ve demokratik ülkelerin vazgeçilmezidir, sizi tamamen destekliyorum.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Sayfa sayısı 27 idi 25'e düşmüş, moderatör abimiz sakıncalı bulduğu için 2 tam sayfayı silmiş anlaşılan ve hiç bir izahat de vermemiş. Mod neden sansürlediğini açıklarsa faydası olur ve biz de sansüre girecek türden yorum yapmayız.
    Iras'in yazilari insider iceriyordu. O yuzden goturmusler. Geyik izin verilmiyor da, sevgili adminlerimiz ne yapsin ki gunde yuzlerce sayfa giden konuya? Kim okuyabilir, modera edebilir orayi. Birakiyorlar kendi halinde aksin.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Eğer ceza makul olursa bedelli filan olmaz. Unutma bankanın %51.1 hissesi TVF'nin elinde yani devletin. Olası bir bedellide konulması gereken paranın %51.1 ini devlet koyacak demektir. Mevcut şartlarda böyle bir şeyi ne TVF ne de devlet arzu eder. O yüzden bedelli olasılığını ben düşük görüyorum.
    Milyar dolar kar eden bankada bedelli hikayesi de nerden cikti acaba? Bazilari tarafindan yabancilar cogunlukla oldugu icin yabancilara odettirilecek diye gorus suruldu de... senin yaptiklarindan ortaya cikan durumda sana inanip yatirim yapmis ortagini, yabanci olsun Marsli olsun, cezalandirmak nasil bir adalet veya sirket yonetimi anlayisi olur?

Buyuk ortak devletin kendisi zaten. Hic ihtimal gormuyorum.

Pilavli yazmisti 17 Nisan secim icin son gun diye. Vay be, amma ileriyi tahmin etmis.

SON DAKİKA... Bahçeli'den erken seçim çağrısı, tarih Verdi
    17.04.2018 - 11:13 | Son Güncelleme: 17.04.2018 - 11:50

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısı yaparak, "26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde Türk milleti yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanın hem de milletvekili genel seçiminde Türk ve Türkiye düşmanlarına gereken dersi vermesi en makul, en akılcı, en demokratik yoldur" dedi.

Ta ne zamandir buna dikkat ceken pilavliyi kutluyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    SON DAKİKA... Bahçeli'den erken seçim çağrısı, tarih Verdi
    17.04.2018 - 11:13 | Son Güncelleme: 17.04.2018 - 11:50

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısı yaparak, "26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde Türk milleti yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanın hem de milletvekili genel seçiminde Türk ve Türkiye düşmanlarına gereken dersi vermesi en makul, en akılcı, en demokratik yoldur" dedi.

Ta ne zamandir buna dikkat ceken pilavliyi kutluyorum.
    Teşekkürler, sadece bir tahmindi, olası bir riski belirtiyordum. Büyük olasılıkla gerçek oldu. 15 temmuza yetiştiremezler ama yazın olur seçim. Maalesef borsa seçimleri sevmez ve mayısı (dava - ceza sonucunu) beklerken şimdi belirsizlik seçim sonrasına uzadı, o kadar uzun sürede başka olaylar da çıkar zaten. Neyse, yapacak bir şey yok, borsa böyledir, bekleye bekleye ömrünüz biter. Siz bekleyedururken doğru hissede doğru zamanda pozisyon alanlar malı götürür durur.
    Halkbank göreceli iyi durdu ama, garanti çok ağır satış yedi. Halkbankın görüntüsü giderek iyileşiyor, bu haber gelmese gayet iyiydi hali.
    Yarın AKP seçim yok derse işler düzelir, yoksa fırtınalı havalar başlar maalesef.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,107
     Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    Iras'in yazilari insider iceriyordu. O yuzden goturmusler. Geyik izin verilmiyor da, sevgili adminlerimiz ne yapsin ki gunde yuzlerce sayfa giden konuya? Kim okuyabilir, modera edebilir orayi. Birakiyorlar kendi halinde aksin.

Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 25/1032 İlkİlk ... 15232425262735751255251025 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •