Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2763 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by the pasha Yazıyı Oku
    Gökhan Bey, kendinizi kasmayın, sonuçta zarar var... Biraz daha yazarsanız sanki kağıt süper kar açıkladı sanacaklar.
    Hayırlısı olsun.
    sn the pasha biri beni yanlış anlar gider çoluk çocuğunun ailesinin rızkını yatırır kaybeder fena bir durumdur bu. ama kendi kararından kerizlıgınden(ben ve benim gibiler gibi) kaybeder. o zaman çokta tın diyebilirsin. yazmak zorunda hissettim kendimi. kalın sağlıcakla iyi akşamlar herkese

2. [QUOTE=gokhan8313;2089105]sn the pasha biri beni yanlış anlar gider çoluk çocuğunun ailesinin rızkını yatırır kaybeder fena bir durumdur bu. ama kendi kararından kerizlıgınden(ben ve benim gibiler gibi) kaybeder. o zaman çokta tın diyebilirsin. yazmak zorunda hissettim kendimi.

Para kolay kazanılmıyor kimse kimsenin aklıyla hareket etmemeli
    Demişsinya ky nin sattığı kurumdan alır o kadar derin düşünme öyle bişey olamaz yanlış anlama paranoyaya bağlarsın yoksa
    Takaslar bazen yanıltıcı olsada genel anlamda doğru bilgi verir
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3. [QUOTE=tiger;2089525]
     Alıntı Originally Posted by gokhan8313 Yazıyı Oku
    sn the pasha biri beni yanlış anlar gider çoluk çocuğunun ailesinin rızkını yatırır kaybeder fena bir durumdur bu. ama kendi kararından kerizlıgınden(ben ve benim gibiler gibi) kaybeder. o zaman çokta tın diyebilirsin. yazmak zorunda hissettim kendimi.

Para kolay kazanılmıyor kimse kimsenin aklıyla hareket etmemeli
    Demişsinya ky nin sattığı kurumdan alır o kadar derin düşünme öyle bişey olamaz yanlış anlama paranoyaya bağlarsın yoksa
    Takaslar bazen yanıltıcı olsada genel anlamda doğru bilgi verir
    5 yılda paranoya olmamak mümkünmü sn tiger.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •