Arama sonucu : 7329 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu sefil sürüngen hisseye emeklilik fonları 2-3 yıldan bu yana yatırım yaparak yaklaşık yüzde 21 oranın da hisseyi portföylerine almışlar. Bunların bizden daha akıllı oldukları ve işlerinin de para kazanmak olduğu kesin. Uzun vadeli yatırımı sevdikleri de kesin. Bakalım bu yaptıkları yatırımın meyvelerini ne zaman toplayacaklar..
    Walla bende tam tersini düşünüyorum. Tam alayım diyorum emeklilik fonları takasta devamlı arttıkça elim gitmiyor. hisse ucuz olduğu için emeklilik fonları alıyor ama bu tip hisselerde emeklilik fonlarının artışı bana göre olumsuz bir durum.

2.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Walla bende tam tersini düşünüyorum. Tam alayım diyorum emeklilik fonları takasta devamlı arttıkça elim gitmiyor. hisse ucuz olduğu için emeklilik fonları alıyor ama bu tip hisselerde emeklilik fonlarının artışı bana göre olumsuz bir durum.
    Emeklilik fonları durmaksızın alımlarına devam ediyor. Bu durum olumsuz ise size göre o zaman hapı yuttuk demektir.. Dolar bazın da 22/07/2016 darbe sonrası fiyatlara geldik. O fiyatlardan yukarı dönmüştük bakalım şimdi ne yapacak..

3.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Emeklilik fonları durmaksızın alımlarına devam ediyor. Bu durum olumsuz ise size göre o zaman hapı yuttuk demektir.. Dolar bazın da 22/07/2016 darbe sonrası fiyatlara geldik. O fiyatlardan yukarı dönmüştük bakalım şimdi ne yapacak..
    Yanlış düşünüyor olabilirim ama bu tip küçük ölçekli diyebileceğimiz patron hisselerinde emeklilik fonlarında bu kadar mal olması hissenin yukarı gitmeyeceğini gösterir bence. Önceki yükselişte de fonların malı azalınca hareket oldu diye hatırlıyorum. Ancak şu da olabilir. Fonlar kısa vadede karı görünce satacağı için %10-15 yükselişte bu fonlar mal satar ondan sonra esas yükseliş gelebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Yanlış düşünüyor olabilirim ama bu tip küçük ölçekli diyebileceğimiz patron hisselerinde emeklilik fonlarında bu kadar mal olması hissenin yukarı gitmeyeceğini gösterir bence. Önceki yükselişte de fonların malı azalınca hareket oldu diye hatırlıyorum. Ancak şu da olabilir. Fonlar kısa vadede karı görünce satacağı için %10-15 yükselişte bu fonlar mal satar ondan sonra esas yükseliş gelebilir.
    5 Ağustos -22 Eylül 2016 (yıla dikkat) arası takas değişimleri.

Bu aradaki 6 hafta içinde her hafta 100k satmışlar sadece ağustosun son ve eylülün ilk günlerine denk gelen haftada (fiyat 7,50 imiş ödenen temettüleri ilave edersek yaklaşık 7,65-7,70) 200 k satmışlar.
    Aslında 2016 birbuçuk ayda yaşanan yükseliş sırasında malı her hafta bölümler halinde sattılar 5,80-9,20 arası.

O zaman yükseliş başı 900k varmış şimdi neredeyse 2 katı var ilginç...
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •