Sanki hisseyi çıkarma değil de, mal çıkma hareketleri gibi geliyor bana, bakalım, inşallah yanılıyorumdur.
Sanki hisseyi çıkarma değil de, mal çıkma hareketleri gibi geliyor bana, bakalım, inşallah yanılıyorumdur.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yorumum günlük anlaşılmış olabilir. Bilanço öncesini kastetmiştim aslında. İyi olmayan bir bilanço öncesi suni yükseltmeymiş gibi geliyor bana. Bu ortamda bu tepki garip gibi. Yeni birşey yok çünkü. Rusya ihracaat demeyin, yılların öyküsü bu.
Topik gülmez merak etmeyin. Ben de topiğe gülmem. Aynı gemideyiz...
borsa geleceği satın alıyor...sanki birinci çeyreklerden çok ikinciyi satın alıyorlar...birinci çeyrek kötü gelse dahi hisse ilk etapta biraz aşağı sarkar daha sonra toparlanır diye düşünüyorum...ikinci çeyrekler ile birlikte tekrardan 20 li rakamlardan söz edebileceğiz diye düşünüyorum...arasıra gülmek iyidir dostlar...ben güldürmeyi de seviyorum gülmeyi de...beni güldürenlere dua bile ediyorum ve ALLAH da onları güldürsün diyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sıkıntı yok. Rahat olun. Her şey geçici. Önemli olan bunun farkında olabilmek.
Dövizin bu gidişatı 2.çeyrek bilanço için de hevesimi kırmaya başladı. Seçime kadar böyle olacağını düşünürsek eğer ve başka da haber çıkmazsa olumlu yönde, 6 ay öncesinin fiyatları zor gibi geliyor bana. Ama ciddi bir ihracat, müşteri bağlantısı, brf de olumlu gelişmeler, vs... adımlar ibreyi yeniden yukarı çevirebilir belki. Aksi halde asansör hissesi oluruz.
Yer İmleri