Artan

85,80 10 15:00
236,70 9.99 15:00
157,70 9.97 15:00
67,85 9.97 15:00
25,62 9.96 15:00
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 15:00
194,30 -9.96 15:00
12,51 -9.94 15:00
78,70 -9.33 15:00
11,00 -8.26 15:00
Azalan Hisseler

İşlem

8.461.101.909,61 15:00
8.156.285.587,62 15:00
3.415.428.881,74 15:00
3.339.765.230,06 15:00
3.312.909.350,25 15:00
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6980 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sanki hisseyi çıkarma değil de, mal çıkma hareketleri gibi geliyor bana, bakalım, inşallah yanılıyorumdur.

Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    Sanki hisseyi çıkarma değil de, mal çıkma hareketleri gibi geliyor bana, bakalım, inşallah yanılıyorumdur.
    red kid dostum topiği kendine güldürme....:kahkah: endeks %2 ekside banvit %5 e yakın artıda...mal çıkma olsa hisse inerdi...bir çok kişiye çıkma fırsatı veriyor...güçlü eller bu hisseyi çok sağlam tutuyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    red kid dostum topiği kendine güldürme....:kahkah: endeks %2 ekside banvit %5 e yakın artıda...mal çıkma olsa hisse inerdi...bir çok kişiye çıkma fırsatı veriyor...güçlü eller bu hisseyi çok sağlam tutuyor..
    Yorumum günlük anlaşılmış olabilir. Bilanço öncesini kastetmiştim aslında. İyi olmayan bir bilanço öncesi suni yükseltmeymiş gibi geliyor bana. Bu ortamda bu tepki garip gibi. Yeni birşey yok çünkü. Rusya ihracaat demeyin, yılların öyküsü bu.
    Topik gülmez merak etmeyin. Ben de topiğe gülmem. Aynı gemideyiz...

Yorumum günlük anlaşılmış olabilir. Bilanço öncesini kastetmiştim aslında. İyi olmayan bir bilanço öncesi suni yükseltmeymiş gibi geliyor bana. Bu ortamda bu tepki garip gibi. Yeni birşey yok çünkü. Rusya ihracaat demeyin, yılların öyküsü bu.
    Topik gülmez merak etmeyin. Ben de topiğe gülmem. Aynı gemideyiz...
    borsa geleceği satın alıyor...sanki birinci çeyreklerden çok ikinciyi satın alıyorlar...birinci çeyrek kötü gelse dahi hisse ilk etapta biraz aşağı sarkar daha sonra toparlanır diye düşünüyorum...ikinci çeyrekler ile birlikte tekrardan 20 li rakamlardan söz edebileceğiz diye düşünüyorum...arasıra gülmek iyidir dostlar...ben güldürmeyi de seviyorum gülmeyi de...beni güldürenlere dua bile ediyorum ve ALLAH da onları güldürsün diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    borsa geleceği satın alıyor...sanki birinci çeyreklerden çok ikinciyi satın alıyorlar...birinci çeyrek kötü gelse dahi hisse ilk etapta biraz aşağı sarkar daha sonra toparlanır diye düşünüyorum...ikinci çeyrekler ile birlikte tekrardan 20 li rakamlardan söz edebileceğiz diye düşünüyorum...arasıra gülmek iyidir dostlar...ben güldürmeyi de seviyorum gülmeyi de...beni güldürenlere dua bile ediyorum ve ALLAH da onları güldürsün diyorum...
    Ara sıra gülmek iyidir de insanlara hele fikirlerine gülmek iyi değildir. Gün olur gülünecek duruma siz düşersiniz. Dikkat edin...

Ara sıra gülmek iyidir de insanlara hele fikirlerine gülmek iyi değildir. Gün olur gülünecek duruma siz düşersiniz. Dikkat edin...
    dostum yanlış anlaşıldıysak özür diliyoruz..amacımız burada arada bir eğlenmektir...yoksa her türlü insana saygım sonsuz...kibir ve gurur şeytandandır...:)

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum yanlış anlaşıldıysak özür diliyoruz..amacımız burada arada bir eğlenmektir...yoksa her türlü insana saygım sonsuz...kibir ve gurur şeytandandır...:)
    Sıkıntı yok. Rahat olun. Her şey geçici. Önemli olan bunun farkında olabilmek.

Dövizin bu gidişatı 2.çeyrek bilanço için de hevesimi kırmaya başladı. Seçime kadar böyle olacağını düşünürsek eğer ve başka da haber çıkmazsa olumlu yönde, 6 ay öncesinin fiyatları zor gibi geliyor bana. Ama ciddi bir ihracat, müşteri bağlantısı, brf de olumlu gelişmeler, vs... adımlar ibreyi yeniden yukarı çevirebilir belki. Aksi halde asansör hissesi oluruz.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bana gülmüştünüz. Dostum o güçlü elleri de çok uzun zamandır görmüyorum. Hala aynı fikirde misiniz?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •