Laf aramızda gayrimenkul sertifikası bölümü ne zaman açılacak. Moderatör abilerimizin kulağını çınlatalım. Böylesi muhteşem bir türev araç geliyor hala bölümü yok. Onun çorbası çok daha fazla su kaldırır. Amerikada yaşanılanların aynısı kaçınılmaz olarak yaşanacağına göre. Bomba en aptalın elinde patlayacağına göre ( bu sıradan halk oluyor, metre metre ev alabilecem diyip, matriks, ideal kullanmayı bilmeyen, inişde çıkışda alarm veren , otomatik al satı bilmeyen, aldığı şeyin 3 senelik bir risk olduğunu bilmeyen ) amerikada ilk yıllarda bu riskleri alıp satanlar ( teknik analistciler ) muhteşem zengin olduğuna göre, bizlere muhteşem bir ekmek kapısı açılacak demektir. Üstelik bizim ülkedekiler biatçı olduğu için hayıflanmayacaklarda. Adam yine kandırıldım dicek. Vatandaşda tüh tüh seni kandırdılar diye üzülecek. Para her zaman ki gibi türevi piyasaya sunan, sonra o türeve destek veren, borsadakilere, sonra nemalanmayı bilen teknik analistcilere pay olacak. ( aslan payından, akbaba payına doğru ) 4 gözle bekliyorum vallahi. Etrafımdakilere gayrimenkul sertifikası alın diyorum. Piyasaya can verin diyorum.