Sayfa 79/804 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 625 - 632 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    Sn Sinterklass

Bir acemi yatırımcı olarak grafiğin ne olduğunu anlayamadım. Kırmızı ve yeşil barlar nedir?
    Kısaca ve Türkçe olarak : Yeşil barların tek gün oluşup kaybolduğu çoook zor görülen bir durum daha önceki günlerden de

görüldüğü üzere yeşil barlar yeşil dalga halini alıyor fakat hissede asıl tepki ( kaymak da denebilir ) kırmızı zirve olduktan sonra

dönüşte oluşuyor aynı şekilde yeşil dalga olusumunda zirveden sonra yeşil barlar devam ederken düşüş başlıyor.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2. He tamam da ne kardeşim bu derseniz ; ereksiyon kiti gibi bir şey içinde belli haplar var

3.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    He tamam da ne kardeşim bu derseniz ; ereksiyon kiti gibi bir şey içinde belli haplar var
    o zaman ereksiyon hapını veya mesir macunu almış etkisini göstermesini mi bekliyor

4.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    o zaman ereksiyon hapını veya mesir macunu almış etkisini göstermesini mi bekliyor
    Hayır değerli arkadaşım , kırmızı ve yeşil dalgalar arasındaki siyah minik noktalar

hacimsizliği güç toplamaya çalıştığını ve bir tarafa kırılmak istediğini gösteriyor

sonuç olarak yeşil olmuş

hepimiz küçük yatırımcıyız yeşil barlar uzar da hisse de ereksiyon etkisi luşursa evet ilaçlar doğru etki yaptı deriz.

Zarar halinde haftasonu girince insan sıkılıyor sizleri bir nebze olsun rahatlatmak (yeşil bar vasıtasıyla) için paylaşmak istedim .

YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Aynen ekrem kardesim izin verme. Kabul etmiyorum bidahada bu konu icin aramayin de.
    Ne kadar teklif ederlerse hiç umurum değil böyle namussuzluk olmaz, oyüzden yıllarca bekliyoruz zaten bu hissede

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Ulker'in durumu önümüzdeki hafta için kötü. Nugyo etkilenmez mi sizce??

7.  Alıntı Originally Posted by gabros Yazıyı Oku
    Ulker'in durumu önümüzdeki hafta için kötü. Nugyo etkilenmez mi sizce??
    Ortaklık yapımız yok ne kadar etkilenebilir daha önce de benzer olay olmuştu. Ayrıca Halkbank olayında ne kadar etkilendik ki?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. Orta uzun vadede ben de sıkıntı gormuyorum ama kısa vade icin iyi bir haber lazim.

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 79/804 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •