Artan

21,06 9.97 14:32
36,84 9.97 14:31
23,86 9.95 14:32
11,49 9.95 14:28
192,40 9.82 13:55
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 14:32
24,30 -10 14:32
13,50 -10 14:32
127,80 -10 14:31
42,32 -10 14:31
Azalan Hisseler

İşlem

10.586.034.658,70 14:32
8.769.510.412,06 14:32
7.312.125.482,26 14:32
6.306.981.830,90 14:32
5.147.346.958,75 14:32
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8183 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. Şu videoyu izleyin..

Onun için dolarda olabilirsiniz..
    Kazanıyor da olabilirsiz..
    Siz söylemişde olabiirsiniz..

Ama dolardaki her kuruş yükselişi buraya gelip kutlama edası ile yazmayın lütfen..!!!

Alıntı Originally Posted by guest Yazıyı Oku
    gundwane ben bu olayı yaşadım bizzat kendim ciddi zarar görmeme rağmen yuvası dağılan on binlerce insan, kafayı yiyenler, borç batağına düşenler intihar edenler.. evlenemeyenler vs vs.. yani tam bahsettiğiniz tradeji..

bunu kimse umursamadı belki çok az insan.. bu tür durumlar da yaklaşım şöyle oluyor; burası türkiye nasıl durumla karşılaşırsan karşılaş bu senin sorunundur..

mesela bankaya mevduat yatırdıysan devlet el koyup ödemediyse, bu senin sorunundur.. (bundan dolayı yaşayacağın sıkıntılar da) ekonomi battıysa işşiz kaldıysan bu yine senin sorunundur..

bana unut gitsin bir şekilde hayattasın dediler .. bende dolar aldım.. paramı dolara gömdüm..

yine söylüyorum, birilerine hassasiyet duymak, üzülmek, acımak, haklı bulmak bir algı sorunudur.

sevmediğiniz insanların herşeyi hak ettiğini düşünürsünüz.. sevdiğiniz insanların en çok kazanmasını istersiniz.

ama birilerini sevip -sevmemek te algı sorunudur.. örnek; faize karşısınızdır %15 faiz alanların aldığı faizde gözünüz vardır.

beton da 20 kat kaz*****n helal kazandığını düşünürsünüz allah daha çok versin dersiniz.

bu tür durumlar da samimi yaklaşım tarafsız olmayı gerektirir, yani öncelikle dindar -laik ayrımı yapılmaz olaylara objektif bakılır, bilimsel analizler yapılır vs

bunu yapıryormuyuz ? hayır.. o zaman vur patlasın çal oynasın...
    Ben bu maketten satış olayı yüzünden çok zor bir mesleğin 7 yılını resmen çaldırdım.Bu memleketteki çarpık sistem arsa payını aldığım inşaatta hiç hakkın yok dedi ,7 yıllık emeğim uçtu gitti, sıfırlandım.Gençtim tekrar çalıştım kazandım.Gençken batmak ta makul oluyor ,aynı olay şu yaşımda olsa toparlayamam kendimi ne manen ne madden.Bu memlekette maketten satışla köşeyi dönen ,arsa emlak rantından büyük paralar kazanan müteahit emlakçı onlara iş yapan taşerondu şuydu buydu bir sürü insanın havadan zengin olması yıllarca ekonomi diye yutturuldu.Emlak işine kızgınlığım ondan kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz bir lira döviz getirme yok, dolarla dışardan borç bul ,vatandaşa kredi ver o ev alsın herkes zengin olsun ,yanlış hesaptı bitti o iş.Dolara gelince bence makul dolar kuru cari açığı sıfırlayan dolar kurudur.Sen hala dolar ucuz olsun iphone,araba ,et,süt ,yumurta dışardan ithal olsun biz yiyelim içelim dersen olmaz o iş.Dolar pahalı olsun sen üret millete sat.Yoksa bu iş böyle yürümez.Bunların kişişellikle alakası yok.Ha ekonomi yanlış yönlendirilirse adam fabrikasını satar inşaata girer.E sen fabrikanı satar inşaata girersen battı mı da vay ben batarsam herkes batar millet aç kalır diye ağlamayacaksın.Bak parayı gömdün betona üretim yapmaya çalışana da para kalmadı o da battı.Oldu mu şimdi.Maalesef işin başındayız asıl iflaslar seçimden sonra.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •