Sayfa 362/931 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kalvin spk dan günlük takibi öğrendiysen bir garipliği sen de farketmişsindir.Portföy cuma günü aniden 212 900 e falan düştü.Aniden 4 5 milyon eridi.Sonra bugün gene 215 li rakamlar eurobondlar ve doların oynaklığı nedeniyle sanırım.Ama paranın para edeceği zamanlarda paramızı emanet ettiğimiz işyat profesyonelleri para kazanamazsa şirket yönetimi hesabını sormalı bence.Olmazsa kalvin senle bende baya lot birikir o zamana kadar ,yönetim kurulu toplantısına katılır kendimiz sorarız hesabı))))))
    espri tabii ki ama yine de burayı okuyanları bilgilendirmek adına yazmak istedim. Piyasada halka arz edilmiş hisselerin hepsini toplasanız bile genel kurulda söz sahibi olmanız mümkün değil. Çünkü siz ve benim aldığım hisseler maalesef "B" tipi hisseler.

2.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    sanırım o işyat (isyatirim.com.tr) ile İş Yatırım Ortaklığı (https://www.isyatort.com.tr) farklı kurumlar.
    aynen farklı şirketler ama grup aynı olduğu için sorun yok sorucagın sorun yerini bulur merak etme, ayrılık sadece borsa tahtasında.

Endeks ortalama %10 düştü 110dan 100 e .isyat 85 kuruştan 78 e.yaklasik %8 . şimdi herkesin ağzında bir kiriz muhabbeti.enson ABD medyasında çıkmış, seçimi zor görür diye.cikarsa bu kiriz inşallah çıkmaz ozaman kaça ineriz.

The Times Gazetesi:
    Türkiye erken seçime giderken ekonominin her an çökebilir. İngiliz medyasıymis tabi çeviren art niyetli değilse.

5. 79 a alış yazıyorum 2 gündür gelmedi bir türlü ya..

6. işyatırır şimdilerde işin girişimini alıyo borsadan ne topladılar ihya ettiler??manukyan dan ses yok epeydir...işfinans devamlı devre kesmeye***başlattı.şirketin el değişimi Vahim..***borsa tarihinde yok böylesi...tam gırgır.***işgyo dada anormal durum devam diyolar...takmayız diyolar***organizeler de takacakalr****yakında bu organizeleri.***devamn etsinler....
    işfinansı incele işgyoyu izle**neler oluyor.nasıl oluyor kimlerle oluyor***başka örneği varmı ***taarihi rekor ilk ve tek ..işgrupda...

CRDFA konusunda fikri olan var mı? Her yıl düzenli temettü veriyor. ISYAT gibi uzun vade temettü yatırımcılığı için düşünülebilir mi sizce?

Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    79 a alış yazıyorum 2 gündür gelmedi bir türlü ya..
    ben topladım 0.79'dan biraz ama 0.78 imkansız, gelmiyor bir türlü.

Sayfa 362/931 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •