Alýntý Originally Posted by Trendman Yazýyý Oku
Hissenin hakkýnda kötü þey yazan yok. Olaný yazýyoruz. Herkesin elinde ne kadar mal var, kendi bileceði iþ ama benim portföyümün 5 te 1'i burada. Bu kadar çok olmasýnýn nedeni de 5 lerden alýnýp 3.3x lere kadarortalama düþürülmesidir. Ne yalan, ne hayal, ne de goy goy... Ortada kötüleme yok, tamamýyla gerçekler. Yeni gelenlere kimse gelme demiyor. Buyusunlar gelsinler...

Hisse 3 gün üst üste gidince sesi çýkmayanlardan biri de benim. Olur da 3 leri aþarsa bu pislikten býrakýn kar etmeyi az bir zararla çýkarým diye, ses yapýp da bol þamatayla bu rezalete müþteri çekilmesin istedim.

%8 yukarý yapýp %5 düþmesinin normal karþýlanmasý ancak patronun buradaki temsilcileri tarafýndan olmaktadýr... Bu temsilciler acaba kaç maliyetten aldýlar ki bu pýrýl pýrýl kaðýda toz kondurmuyorlar?.. Bunlar spek parçasý veya piyoncuðu olabilir mi? Düþünmüyor deðilim.

Yok eðer bu arkadaþlar, samimiyetle hisselerine inanmýþ ve olumsuz konuþmalarýn hisseyi olumsuz etkileyeceðini düþünüyorsalar yanlýþ yapýyorlar. Çünkü buradan baþlayarak, her yerde baðýrýp, bu rezaletin yetkili mercilere(ki varsa) ulaþtýrýlmasý mümkün olmazsa keyfiyet ve bu alçak tezgahlar devam edecektir.

Böyle rezilce fiyat hareketleri olamaz. Çok basit örnek: Bu kaðýt 4 civarýndayken Kardemir D 1.13 idi. Sonra bu indi KrdmD yükseldi 2.x lerde eþitlendiler. Bu rezilliðe bile razýyken þu anki manzara ortada...

Burasý kumar yeri deðildir. Burasý patronlarýn keyfiyetleri, yönetim giderlerini artýrarak cebini doldurma yeri deðildir. Para yatýrdýðým yer de arsa deðildir. Yönetilen bir þirkettir. Buranýn küçük de olsa bir ortaðý olarak, þirketin kötü yönetimini, marka deðerini sýfýra düþürülmesine itiraz etme hakkýna sahibim.

Dün gelip burada caný yanan kiþilere külhanbeyi tavýrlarla baðýrma hakkýna patronlarýn, speklerin yakýný da dahil olmak üzere kimse sahip deðil. Ne yapalým, 5 tl ye aldýðým mal 2 tl ye düþtü diye alkýþ mý tutayým. Aðlama maðlama laflarý da yakýþýksýz. Umarým, teknik bilginiz, ön görünüz, ucuz aldýmcýlýk gibi havalý þýmarýklýklar kimsenin baþýna gelmez.

Patronun adamý, bu hisse hareketlerinden bir þekilde çýkar elde edenler varsa haber göndersinler. Bu tarz küçük yaklaþýmlarla kazandýklarý para onlara hayýr getirmez. Eðer bizim elimizdeki alýn teriyle alýnmýþ 3-5 lot hisseyi almak istiyorsalar istesinler bedava verelim. Kalitesiz, öngörüsüz adamlardan kurtuluruz hiç olmazsa...
YTD
Elinize saðlýk.