Sayfa 429/548 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Şuan için bankadan kredi çekip Dgzte veya hurgz almak cok mantıklı. Aklınızın bir köşesinde dursun.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hiçbir zaman kredili hisse alımı mantıklı gelmemişti bana ama dediğin gibi bu artık hisse senedi gibi değil. Dolara endeksli tahvil gibi oldu. Üstelik 4.4581 kur ile bile 6.02 garantisi var. En geç 16 Temmuzda çağrı başlamalı ancak ben 2 haftaya bu iş biter diyorum. Perşembe başvurunun son günü. Spk önümüzdeki hafta sonuna kadar onay verse ondan sonraki 6. Gün olan 7 Haziran perşembe çağrı başlar.

2. Cagri fiyati neye gore belirleniyor, si,di 4,45 garanti dolar kuru var onda tamamim. Mesela bu persembe spk ya basvursa, garanti dolar kuru bu persembe ki kur mu olur? Yoksam beklenilen gibi cagri fiyatinin aciklanacagi tarihteki kur mu dikkate alinir? Sormak istedigim asil, bundan sonra garanti kur fiyatimizi belirliyen bir asama olacak mi? Yoksam 4.45 veya cagri tarihindeki kur fiyatindan yukaek olan mi olacak?

3.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Yönetim kontrolünü elde eden ortak pay iktisabını izleyen 6 işgünü içinde zorunlu pay alım teklifi için kurula başvurmalıdır. 16 Mayısta işlemler tamamlandı açıklaması geldi. En geç Perşembe gününe kadar vakti var başvuru için.

Kurulun onaylamasından itibaren de 6 gün içinde fiili pay alım süreci başlar. Kurul muhtemelen hemen onaylayacaktır. Değerleme raporu felan yok çünkü.

2 gün sonra çağrı başvurusu geldiğinde kurlar da bu seviyelerde olursa 6 nın üzerine atar muhtemelen kendini. O zaman da çevirsinler bakalım oyunlarını. En geç 2 hafta içinde fiili çağrı başlayacak ve bugünkü kurdan çağrı fiyatı 6,28.
    Yalniz kurul normalde 1 ayda onayliyor bu tur basvurulari ortalama....

Ytd

4. İyi akşamlar herkese,

Spk tebliğinde " şirket bilgi formunun onayladığı tarihten itibaren 6 iş günü içinde çağrıya başlanır" gibi bir hüküm okudum. Şirket bilgi formunu 18 mayısta göndermişti ki spk ya sunulan formu kap ta yayınladılar galiba. Bugün de akşam aynı formu tekrar gönderdiler, bu da formu spk nın onayladığının göstergesi gibi algıladım.

Bu düşünceden yola çıkarak çağrının 6 iş günü içinde başlaması gerekiyor. En geç haftaya çarşamba başlaması gerekmekte. O kadar bekleyeceklerini sanmıyorum, en geç pazartesi başlar diye düşünüyorum.

Çağrı süreci ile ilgili küçük yatırımcı çok fazla bilgi sahibi olmadığından fiyatı baskılıyorlar sıkılıp satan olur mu diye 3 5 lotun hesabını yapıyorlar. Son gün fiyatı çağrı fiyatına yaklaştırırlar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    İyi akşamlar herkese,

Spk tebliğinde " şirket bilgi formunun onayladığı tarihten itibaren 6 iş günü içinde çağrıya başlanır" gibi bir hüküm okudum. Şirket bilgi formunu 18 mayısta göndermişti ki spk ya sunulan formu kap ta yayınladılar galiba. Bugün de akşam aynı formu tekrar gönderdiler, bu da formu spk nın onayladığının göstergesi gibi algıladım.

Bu düşünceden yola çıkarak çağrının 6 iş günü içinde başlaması gerekiyor. En geç haftaya çarşamba başlaması gerekmekte. O kadar bekleyeceklerini sanmıyorum, en geç pazartesi başlar diye düşünüyorum.

Çağrı süreci ile ilgili küçük yatırımcı çok fazla bilgi sahibi olmadığından fiyatı baskılıyorlar sıkılıp satan olur mu diye 3 5 lotun hesabını yapıyorlar. Son gün fiyatı çağrı fiyatına yaklaştırırlar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Cagriya muracaat edilmedi de onayi da gelmedi henuz

Yanlis dusunuyorsunuz bence

Ytd

6. 18 Mayista pay devri yapildi, 6 is gunu icinde cagri basvurusu yapmak zorundalar. Yani 27 Mayis Pazartesi son gun. Sali gunune kadar bu is bitecek, bu kadar basit.

7. Uyu ibrahim uyuuuu. An itibariyle dolares 4.80 i gördü. TTüpcüelini çabuk tutsada çağrıyı hemen yapsa bu gidişle 5 i görecek dolar....

8.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    18 Mayista pay devri yapildi, 6 is gunu icinde cagri basvurusu yapmak zorundalar. Yani 27 Mayis Pazartesi son gun. Sali gunune kadar bu is bitecek, bu kadar basit.
    Pay devri 16 Mayısta yapıldı. Son başvuru yarın.

Sayfa 429/548 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •