Sayfa 80/852 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 633 - 640 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by wolwoo Yazıyı Oku
    Hisseyi toplu elinde bulunduran Kipa'nın yeni sahibi ise,tescoya ödeyeceği 300 milyonu hisseyi arttırarak çok rahat çıkartabilir. Yok eski sahibindeyse o da aynı şekilde satış fiyatını çok kolay katlayabilir.
    Tek olumsuz senaryo: yeni sahibinin şirkete hemen ve en ucuz fiyata tamamen sahip olmak istemesi ki bu bana pek anlamlı gelmiyor.
    O halde artacak ama ne zaman ve ne kadar...
    2,5 milyarlık şirket 300 milyona gittiyse aradaki fark buradan çıkartılabilir mı? 60 milyon hisse 20 lira olsa 1,2 milyar eder.����
    Velhasıl kelam hayaller ve gerçekler, bakalım ne olacak..Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Büyük hissedar iş yatırım bu senaryolarda etkin olabilirmi? Yönlendirebilirmi?

SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by congo Yazıyı Oku
    Büyük hissedar iş yatırım bu senaryolarda etkin olabilirmi? Yönlendirebilirmi?

SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Amacım gaz vermek ya da almak değil, sadece sesli düşünüyorum. Ama 30-40 kuruş olsa kime ne faydası var onu çözemedim.ytd

Alıntı Originally Posted by Hamsi Yazıyı Oku
    Sayın doygun kurumuna söyle,derinlikte alıcı satıcı kurum isimlerini açtırsın.
    Bence Onun için ayrı bir ücret isteyebilirler.
    ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

4. Beklenti gerçekleştikçe hisseyi aşağı basıyorlar her kademede ilave yaptım habire düştü bu ne kardeşim

5. Gedik aliyor 500 bin oldu su an 1,82 ort var

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Geçen hafta salı hiç bir haber yokken de zaten 1,80'i görmüştü. !
    Ümidini kaybetmiş olanın başka kaybedecek bir şeyi yoktur.

7. Migros-kipa ortak bakıyorum. Geçen günlerde migros'a 27 hedef verdiler. Migros 20'den 22 bandına geldi. 23-24'ten sonra kipa'ya asılabilirler. Ytd

8. Su anda ilk 5 saticiya gore 54 bin lot artida

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 80/852 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •