Sayfa 496/1027 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Kısaca hepinizi şeetçez demiş yani.Mehmet şimşek seçim sonrası nasıl oluyor da ekonomi konusunda şu olacak bu olacak diyebiliyor.Reis karar vermiyor mu bu işlere başkan olunca.Allah allah mehmet şimşek hala benden sorulur bu işler havasında.İlginç yani.

Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Başbakan Yardımcısı Şimşek, muhalefet partilerinin seçim vaatlerinin popülist olduğunu vurgulayarak seçim belirsizliği ortadan kalktıktan sonra verginin tabana yayılması yoluyla kamu gelirlerinin artırılacağını, enflasyonun kontrol altına alınacağını öne sürdü.

Zeki Müren'de vergi verecek mi...?

Tabandakilere müjdeler olsun..
    Adama sorarlar ulan .... ler 16 yıldır iktidardasınız niye yapmadınız bugüne kadar şimdi tuvalette taharetlenirken mi aklınıza geldi ?

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın bahri, öte yandan abbas ekonomisine benim sokacak bir cent Dolarım olmaz çünkü bunlara zerre kadar güvenmiyorum .
    Umut hocam dolaresi nerde tutuyon fiziki mi ???

4. Dolerleri dağa filan gömün,gps kodunu not almayı unutmayın..

Altun takoz olarak eyidir..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Umut hocam dolaresi nerde tutuyon fiziki mi ???
    Yiğidin malı sorulur mu sayın cevdet !... Şu kadar söyliyeyim daşş gibi bankalarımızın hesabında tutmuyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    4.5820 altına sarktı ama çok kısa.
    Ben kısa pozisyonumu kapamışken tekrar açtım.. Hedef 4,5280 ile
    hakuna matara....memento mori.

Haydi bakalım yarını fiyatlıyorlar, ya kesin insider trading yaptılar yada kendi kendilerine gelin güvey oldular. Yarın ola hayrola...

8. Yarın PPK da faiz artışı olmaz. Zaten faizi indirmeye yemin eden Cumhurbaşkanına rağmen 375 baz puan artırmışlardı ve dövizi durduramamışlardı. Şimdi ne diyecekler de ikna edecekler sn. Cumhurbaşkanını ? İkna ettiler diyelim, o zaman millet olarak bizi kandırmış olmazlar mı ? Daha kim inanır söylediklerine ? ( Elbette Kadir İnanır )

O zaman bu döviz neden düşüyor diyorsunuz ? Düşüyor çünkü, yabancı bizim bilmediklerimizi biliyor. Ters hareketle ucuzdan döviz topluyor. yarın öğleden sonra bize yukarıdan saçmaya başlar.

Sayfa 496/1027 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •