Atamazsa 90 ustune 60 larda kapatir bence
M.K.A.
Atamazsa 90 ustune 60 larda kapatir bence
M.K.A.
7,82 kapatacak içime doğduhepimize bol kazançlar...
Her Koyun kendi bacağından asılır, bu durumda diğer Koyunların asılana bir faydası olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun işler bundandır ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
!! YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin İlacı olsa Başına sürerdi
Arrow 500bine yakin satmis kozada.cok degil ama koza boyle kotu uken ipek nasil ucsun ki
M.K.A.
karanLık odada credit satışı var viLginize ytd.
![]()
Deutse bank durumu iyi deil 2500 personel çıkarmış ve bazı ülkelerdeki yatırımlarından çıkıcağını söylemiş ama hangi ülkelerden çıkıcaklar belli deil en azından türkiye belli oldu çogu kagıtta çıkıyolar aselsan thy gibi ipeke kozaa ve kozal gibi
Teşekkürler detay bilgi için.Yarın takibe değer.12K Credit satmış çok değil ama bir ölçüt.
Bununla beraber Citi'ye virman yapan Credit'ın kankasi YFAS, 939K mal almış.Sonuçta Citiye çarşamba takasta net 927K girecek.
Citi geçen perşembe net 5.2 M lot aldi; 3,5M Credit ve 1.7M YFAS üzerinden.5.2 M Lot toplam 32M içinde az sayilmaz ve ortalama %16 civarı bir orandır.O gün olan maliyet ise 8 civarıdır.Ve ilginç olan diğer konu o gün 5.2M lot mal alındı, yükseliş ise %6.5 civarıydı.Bu yükseliş orani, bu maliyetlenmeye göre çok düşüktür.
Demem o dur ki Citi maliyet yapmaya devam ediyor.Bugün ben 7.3 altına gelirse realizeyi plânlamıştım lakin getirmediler.Ağırlıklı ortalama 7.72, kapanış ise 7.86, bu gayet iyi bir gösterge.
Endeks izin verirse 2$ civarı yani 8.9-9,2 bandı ( $'dan dolayı rakam değişkenlik gösterebilir ) denenebilir. Bu aynı zamanda trendin üst bandı.Kırarsa artık başka bir trend oluşacak.Bakalım zaman ve endeks neyi gösterecek.Ben Kozaa ve Kozal'dan ekstra bir momentum bekliyorum ama hala İpek kızdayım...
Son düzenleme : Cool76; 11-06-2018 saat: 23:08.
Dünyada en iyi para kazandıkları ortam Türkiye istedikleri gibi bir aşağı bir yukarı yapıyorlar böyle nimetten vazgeçme eklerini sanmam.sahsi düşüncem bu yonde
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri