Sayfa 475/1078 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A,

Hayırlı akşamlar
     Alıntı Originally Posted by alex123 Yazıyı Oku
    Sn. T/A
    Ellerinize sağlık. Iyı akşamlar dileklerimle..
    İyi akşamlar ...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı İftarlar...

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

3. Emeğinize sağlık

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ragwaer Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkür ederim...

Hayırlı iftarlar...

İyi akşamlar...

5. Yorumu sonra yaparız.

6. Selamlar hayırlı sahurlar, sayın T/A ve arkadaşlara.Grafiği pek yorumlamaya gerek yok ama yine'de,bakış açısı bakımından,
    Mavi kanal alt bandı'na geldik,buranın altında haftalık kapanışlar yaparsa,altta 50 HO 88.000 civarında,pembe trend ve alt turuncu
    80-81.000 civarları.Aylık grafikler'de MACD triggeri aşağı kestimi toparlanması zaman alıyor.Yukarı ataklar olsa'da kısa sürede bu macd nin toparlanmasına yetmiyor.Şahsen 130-140 bandını beklesek'te ne kadar sürede bu gerçekleşir bilemedim şimdi.
    Seçimden çıkacak sonuç ne olur,bizi aşağı sürükler'mi, seçim sonrası temmuz ayında 2. çeyrek bilanço beklentileriyle,bir yükseliş yaşarmı'yız Ağustos ayı zaten bilanço beklentisi bitince tekrar aşağı inermiyiz gibi deli sorular var.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Yorumu sonra yaparız.
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selamlar hayırlı sahurlar, sayın T/A ve arkadaşlara.Grafiği pek yorumlamaya gerek yok ama yine'de,bakış açısı bakımından,
    Mavi kanal alt bandı'na geldik,buranın altında haftalık kapanışlar yaparsa,altta 50 HO 88.000 civarında,pembe trend ve alt turuncu
    80-81.000 civarları.Aylık grafikler'de MACD triggeri aşağı kestimi toparlanması zaman alıyor.Yukarı ataklar olsa'da kısa sürede bu macd nin toparlanmasına yetmiyor.Şahsen 130-140 bandını beklesek'te ne kadar sürede bu gerçekleşir bilemedim şimdi.
    Seçimden çıkacak sonuç ne olur,bizi aşağı sürükler'mi, seçim sonrası temmuz ayında 2. çeyrek bilanço beklentileriyle,bir yükseliş yaşarmı'yız Ağustos ayı zaten bilanço beklentisi bitince tekrar aşağı inermiyiz gibi deli sorular var.
    Eline sağlık...

Görünenler bunlar ama dediğin gibi ne olacağı hiç belli olmuyor.

Yukarı hedefleri ben de zaten bekliyorum ama bu düzeltme ciddi bir boyut kazandı. DonKişot Üstad haklı çıkıtı...

Güzel bir söz var:

- Al malın iyisini, çekme kaygısını...

Eğer hisseler iyiyse korkacak bir durum yok...

8. Sayın DonKişot haklıda çıkabilir ama henüz kanal altı kapanış yapmadık.

Sayfa 475/1078 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •