Sayfa 571/985 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Boş boş muhabbetler ben 2009 dan beri maldayim çağrı fiyatında vermem verenin de aklına sasarim. Hedef in çok yüksek yatırım tavsiyesi değildir.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 2008 kirizi THY 130 Ülker 149 birtane tavsiye eden kurum yok tu şimdi kağıt lar nerelerde beklenti bittiğinde coşku başlar hepimiz buradayız nereleri göreceğini göreceğiz yatırım tavsiyesi değildir.

3. Kimse malının değersiz olmasını istemez medya devi tek halka açık şirket i kağıda takla attırır. Yatırım tavsiyesi değildir.

4. 2 ayda parayı bulayım diyenin aklını alırlar sabır sabır sabır ihlas bile 15 kuruştan 3 TL üzerini gösterdiler bekleyen ebesinide görür tepesinde yatırım tavsiyesi değildir.

5. Vay arkadaş resmen düello yaşanmış burada. En son biri alnının ortasından yemiş masanın altına uzanmış.
    Helal olsun borsavizyon. Ağzının payını vermıssin. Son bir diyeceği varsa onu da söyleyip gitseydi iyi olacaktı.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Vay arkadaş resmen düello yaşanmış burada. En son biri alnının ortasından yemiş masanın altına uzanmış.
    Helal olsun borsavizyon. Ağzının payını vermıssin. Son bir diyeceği varsa onu da söyleyip gitseydi iyi olacaktı.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi raki iciyorum yarin yollayayim diyorum napayim mecbur birakti.
    Hic sevmem bu isleri burda 60 ustu maliyetli bir suru kisi var .iyi insan karsisindaki kaybederken sevinmez demirorenin eline verince sevinecegim orasi ayri.nokta
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    bu işleri bırak . yarın marın değil . şimdi gir hesabına ve burdan paylaş cümle alem görsün

evet dediğin gibi ise namus sözü önce özür dileyeceğim ve çıkıp gideceğim birdaha iç dönmememek üzere buraya . bekliyorum
    Henuz sozunu tutmadin benden degil burdaki kisilerden ozur dile
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. Çorbacı yada Spek kimse yine tahtada mide bulandırmış. Cesur nickli kof yürekli varlık, insana şeref gerek, onur gerek, 2 günlük dünyada dört kolluya bineceksin, biraz insan ol. Erkeğin çalışanı olabilirsin ama insanlarda tiksinti uyandırmadan yap işini.

Sayfa 571/985 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •