Arama sonucu : 8215 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla dolar ağustosa kadar yatay ,ya da az bişi düşüş bence.
    Geçen seneki seçimin aynısı olur diye düşünenler çoğunlukta ben aynısını beklemiyorum. Bu defa farklı olabilir. Reis gelirse bu defa geçenki gibi yatay aşağı dönem çok uzun sürmeyebilir. Hareketler çok kısa vadeli olabilir.

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Geçen seneki seçimin aynısı olur diye düşünenler çoğunlukta ben aynısını beklemiyorum. Bu defa farklı olabilir. Reis gelirse bu defa geçenki gibi yatay aşağı dönem çok uzun sürmeyebilir. Hareketler çok kısa vadeli olabilir.
    Ya adamlar zaten yaptılar yapacaklarını.Bu faizler ve kurlarla zaten seri iflaslar seçim sonrası sırada.Reis gelse ne olur gelmese ne olur.Bizi komple batırmak işlerine gelmez.Daha etimiz sütümüz bitmedi gözlerinde.Hele biraz bekleyelim şu kaos bir başlasın dinsin diyeceklerdir.Doları daha fazla yukarı sürmezler bence.Ha seçim önemli mi bence değil,zaten gelen için ateşten gömlek.Cumhur ittifakı meclisi kaybetti zaten.Erken seçim yakındır bence.Belediye seçimini takiben erken seçim olur.

3. Ticaret savaşları bir yandan kırılgan beşli bir yandan içerde siyasi ve ekonomik sıkıntılar bir yandan tüm bunlara rağmen dolar bizde düşerse alem buysa kral biziz derim sadece.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •