Sayfa 396/964 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    para çıkışı 4.7 milyon tl
    Yandı gülüm keten helva yabancı habire mal çıkıyor. Inşallah soluğu 2 lerde almaz...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

2. Acikcasi 2 olsa uzulmem sevinirim cunku o gidisatta mal bosaltip yeniden alinir , ama yuzde 20% lik aralikta umutlandirip utandirirsa yapacak bir sey kalmiyor

Sent from my iPhone using hisse.net

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmet50 Yazıyı Oku
    Ben bu hisselerin eski sahipleri A.İpek vatan haini fetocu O çocuğuklarının ve amerikadaki onları koruyan ve kollayan finasçı finasörlerinin ve bu ülkede onları savunan onlara değer verenlerin analarının AMK.
    Az bile söyledin yarında sovmeye devam ederiz bı bu kadar da yarın düşer artık hiç ama hiç umudum kalmadı

4. Günaydın arkadaşlar bol kazançlar diliyorum. Hisse yükselirken övecek , düşerken de sövecek sebep çok bulunur. Borsanın yarıdan çoğu algıdır, nasıl görmenizi isterlerse öyle görürsünüz. Yükselirken çok ama çok daha yukarı, inerken de çok ama çok daha aşağı gideceği algısı yaratılır. Buna bu sayfalarda yorum yazan herkes, ben de dahil olmak üzere katkı veririz bazıları yabancı alıyor der, bazıları takas çok sağlam ve bunlar hep algının bir parçasıdır. Ben uzun vadeli yatırımcıyım ve satmadığım sürece kar, ya da zarar yazmayacağımı bilirim. En büyük sıkıntı paraya sıkışık olanların durumudur ve bu arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki para kaybederler.Gümüşovalı nickli arkadaş 2012 de bu hisseleri 3.60 dan almaya başladığını yazmıştı. Üstünden 15 Temmuz geçmemiş olsa ya da o tarihlerde o fiyata olan hisseler şimdi 25-30 liralar da. Yalnız geçen bir arkadaş mahkeme kararı paylaşmıştı ve orada bu şirketler içinde şu an aktif üretim yapıp para kazanan tek şirketin KOZAL olduğu yazıyordu. Öbürleri sadece bağlı ortaklık olduğundan bir şekilde kar ediyor. Yatırımcı iseniz ve uzun vadeli düşünüyorsanız şirketi iyi araştırın, beklentisi nedir öğrenin ve satacağınız fiyatı kendiniz belirleyin. Buraları okuyun ama çok da bağlanmayın, kararınızı bu sayfalara göre vermeyin. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.

5. Süpersin ipek hepimizi becerdin

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by zaferefe Yazıyı Oku
    Süpersin ipek hepimizi becerdin

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hemde nasıl ben 20 senelik borsa hayatımda böyle o.. Luk görmedim buz dağı gibi eriyoruz hergün

7. Ben al sat yapiyorum ama o kadar kademe kaybettik ki gun yetmez bunu toparlamaya

Sent from my iPhone using hisse.net

Sayfa 396/964 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •