Acikcasi 2 olsa uzulmem sevinirim cunku o gidisatta mal bosaltip yeniden alinir , ama yuzde 20% lik aralikta umutlandirip utandirirsa yapacak bir sey kalmiyor
Sent from my iPhone using hisse.net
Günaydın arkadaşlar bol kazançlar diliyorum. Hisse yükselirken övecek , düşerken de sövecek sebep çok bulunur. Borsanın yarıdan çoğu algıdır, nasıl görmenizi isterlerse öyle görürsünüz. Yükselirken çok ama çok daha yukarı, inerken de çok ama çok daha aşağı gideceği algısı yaratılır. Buna bu sayfalarda yorum yazan herkes, ben de dahil olmak üzere katkı veririz bazıları yabancı alıyor der, bazıları takas çok sağlam ve bunlar hep algının bir parçasıdır. Ben uzun vadeli yatırımcıyım ve satmadığım sürece kar, ya da zarar yazmayacağımı bilirim. En büyük sıkıntı paraya sıkışık olanların durumudur ve bu arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki para kaybederler.Gümüşovalı nickli arkadaş 2012 de bu hisseleri 3.60 dan almaya başladığını yazmıştı. Üstünden 15 Temmuz geçmemiş olsa ya da o tarihlerde o fiyata olan hisseler şimdi 25-30 liralar da. Yalnız geçen bir arkadaş mahkeme kararı paylaşmıştı ve orada bu şirketler içinde şu an aktif üretim yapıp para kazanan tek şirketin KOZAL olduğu yazıyordu. Öbürleri sadece bağlı ortaklık olduğundan bir şekilde kar ediyor. Yatırımcı iseniz ve uzun vadeli düşünüyorsanız şirketi iyi araştırın, beklentisi nedir öğrenin ve satacağınız fiyatı kendiniz belirleyin. Buraları okuyun ama çok da bağlanmayın, kararınızı bu sayfalara göre vermeyin. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
Süpersin ipek hepimizi becerdin
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben al sat yapiyorum ama o kadar kademe kaybettik ki gun yetmez bunu toparlamaya
Sent from my iPhone using hisse.net
Yer İmleri