bunu ben bilemem ben sade vatandaşım
vatandaş gözüyle bakıyorum gelişmelere
tekniğini taktiğini analizini siyasetçiler yapsın
mesela ben vatandaş olarak reis zayıflasın diye hdp ye oy vermeyi anlamam akşeneri sahaya sürmek benim aklıma gelmez
bu toplum bilimcilerin ve siyaset mühendislerinin işi
bunu ben bugün kılıçtaroğlu konuşunca anladım anca
ne dedi ben farklı kimlikleri meclise taşıdım ak parti 49 dan 42 ye düştü aklımı seveyim ben başarılıyım
tamam ama sen şunu da akıl etmelisin vatandaşın bir koruma iç güdüsü var sadece ekonomiyi bozarım maçı alırım ile olmuyor demek ki
ha olacaksa bekleyelim tekrar bakalım olacak mı![]()
kılıçdaroğlu kesin olarak istifa etmesi gerekli..
ingilterede cameron brexit referandumu istediğinin tersi sonuçlandı diye hukumetle alakası olmayan bir konu olmasına rağmen istifa etti..
theresa may e görevi devretti..
düşünün elinin altında nükleer silah kodları, bm 5 üyeliği, dominant bir ekonomi vesaire var ama adam başbakanlıktan istifa etti.
kılıçdar parti genel başkanlığından ayrılamıyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Arkadaşım ben sana kaç defa cevap vereceğim ben MHP ye oy attım bu zamana kadar taki bu seçimde ak partiye attım die ?
Ben açılımı desteklemedim destekleyeni soracaksın o dönemde ak parti tek başına iktidar da olamadı ilk seçimde
Bu seçimde. MHP ye oy vermedim merilin önünü kesmeye çalışıyor adil olmuyor die gittim ak partiye verdin die
Buna ek Bahçeli miting yapmadı ak partide Kandil el bab operasyonundaki tutumunu beğendiğim die
Birkere dsp ye oy verdim oda Apo yakalandığında die
İşi gücü yalan takviye olan ortada
Seçim günü gördük neymiş Anadolu ajansı uydurma veriyormuş neymiş öndeymiş die harıl harıl yayın yaptılar Facebook’tan sonra kabul ettiler koltuğu bırakmayan genel başkan diktatör diyor kim yalancı bu millet görüyor veriyor odunu
Ben diyorum ki 20 sene olacak
20 senedir birkere hükümet yönetme fırsatı dahi verilmemiş bir parti
Kaç seçimdir kaybeden bir genel başkan
Burada milletle atışacağınıza nerde yanlış yapıyoruz sorgulayın diyorum
Burada millete trol vs hakaret edeceğinize
Gidin genel başkanınıza hesap sorun
Kaç para maaş alıyor genel başkanlıktan da başarısız olduğu tüm millet kendi partilisi görürken görmezden geliyor
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
İnce bile çıktı tv karşısına yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş bu zihniyetin seçim kazanma derdi hükümet olma derdi YÖK die demeçler verdi unuttunuzmu güzel kardeşim
İnceyi ilk gündem kullanıp attılar
Adam partisinden fazla oy aldı
K.k ya göre daha başarılı olduğunu hissettirdi
Niye adamın önünü açmıyorsunuz verin genel başkanlığı göstersin hünerini
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
adama asansörde bile yer vermediler partide mi yer verecekler
helal olsun yine de müthiş performans sergiledi
sadece apolette resepsiyonistte şiirlerde falan hata yapmış ha bir de koca adamı bisiklete bindirdiler
ya kardeşim ülke yöneteceksin mafyası var teröristi var hırlısı var bisikletle nasıl işe gideceksin fabrikada tütün sarmaya mı gidiyon dedi onu da yemedi millet
Yer İmleri