Sayfa 399/958 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kartalyasar Yazıyı Oku
    Cefaks kardeş bu renkli şemaları anlıyan zaten kendisi de bu çizelgeleri bulup akuyabilir,ama anlamayanlar ne yapsın.Asıl bizleri aydınlatsanda işe yarasa.
    Grafik mrafik hikaye hisse en çok kimde ise grafiğin nasıl okunmasını isterse öyle oluşturur bizde anlamaya çalışırken her zaman bizden bir değil iki adım önde gider bu durumu lehimimize çevirmenin tek yolu yatırım yapıp unutmak ve ekrana hiç bakmadan zamana bırakmak şahsi kanaatimdir asla ytd olamaz

2. takaslar ın bir en başını birde en sonunu iyi anlarsın. çünkü ne olduğu artık aşikardır. normal günlüklerde de zaten ne olmuşsa onu anlarsın ama bazan arada takaslarda olanın terside olabilir.

dediğim gibi trend başı ve trend sonu en iyi anlaşılır. birde adettendir, sonunu anlamadan olayı bitirirler genelde
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    takaslar ın bir en başını birde en sonunu iyi anlarsın. çünkü ne olduğu artık aşikardır. normal günlüklerde de zaten ne olmuşsa onu anlarsın ama bazan arada takaslarda olanın terside olabilir.

dediğim gibi trend başı ve trend sonu en iyi anlaşılır. birde adettendir, sonunu anlamadan olayı bitirirler genelde
    ytd. ben çıktım. sonu daha karlı bir yerdeyim. hesaba göre vade sonu afyonun 10 tl yi geçmesi lazım. geçerse eksi geçmezse artı yazarız. yine de ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by moral03 Yazıyı Oku
    Grafik mrafik hikaye hisse en çok kimde ise grafiğin nasıl okunmasını isterse öyle oluşturur bizde anlamaya çalışırken her zaman bizden bir değil iki adım önde gider bu durumu lehimimize çevirmenin tek yolu yatırım yapıp unutmak ve ekrana hiç bakmadan zamana bırakmak şahsi kanaatimdir asla ytd olamaz
    katılıyorum. hepsi hikaye. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    ytd. ben çıktım. sonu daha karlı bir yerdeyim. hesaba göre vade sonu afyonun 10 tl yi geçmesi lazım. geçerse eksi geçmezse artı yazarız. yine de ytd.
    Amca neteye gidiyon daha karpuz yemeduk

6.  Alıntı Originally Posted by moral03 Yazıyı Oku
    Amca neteye gidiyon daha karpuz yemeduk
    mersindeyim. burda karpuz çok.

7. Afyet olsun kazancin bol olsun amca

8. Hadi bea AFYON uyuşuk uyuşuk durma.
    Önün serbest bas gaza
    Elalem bir ralli görsün ☺

Sayfa 399/958 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları