Sayfa 232/934 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

SPK tspor hissesinde usulsüz işlem yapan Yücel kardeşlere para cezası vermiş...
    Borsa gündem....

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir

4.  Alıntı Originally Posted by Lionking Yazıyı Oku
    SPK tspor hissesinde usulsüz işlem yapan Yücel kardeşlere para cezası vermiş...
    Borsa gündem....

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisseyi etkiler mi ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    #gsray #fener #bjkas #tspor elbet bir gün biriniz bu ateşi yakacak ve satılacak yada ortak alacaksınız kaçarı yok

https://www.dunya.com/spor/kulupler-...-haberi-421533

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    şu işe bakın dostlar kimler kimler bizim hisse de işlem yaparak ceza yemişler mehşur yücel kardeşlerin eline hisseleri veren kim acaba eski başkan mı yeni başkan mı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Çok manidar... Endeks +2 ye yakınken cumhurbaşkanı yemin edecekken endeks eksiye
    Kadar iniyor... ilginç hemde çok ilginç... Bu hareketten hesap sorulmalı...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

8. TSPOR da olan arkadaslardan destek istiyorum. Yarin Trabzon da yapilmasi muhtemelen bedelliyi engellemek icin sizde kendi cumlelerizle destek olurmusunuz.

CIMER SIKAYET

Cimer de 1500 karakter sikayet siniri var. Sizler icin kisa oz hazirladim CIMER e basvuranlar icin. Bu arada Cimer ve Bimer birlesmisler. Sikayet edilecek yer sayisi 3 e dustu. Cimer, SPK ve BorsaIstanbul:

https://www.cimer.gov.tr/

E devlet sifremizle giriyoruz. Yeniden uyelik felan birsey istemiyor.

826 karakter fazla kaliyor o kisimada eklentileri kendi cumleleriniz ile yapabilirsiniz.

NOT: Altta dosya secin diye bir kisim cikiyor orayada bir word dosyasina ana sikayet metinini kopyalayip ekleyebilirsiniz. Bu on yazi olur. Ana sikayet o dosyada olur.Yalniz dosya word olarak degilde jpeg olarak eklenebiliyor. Word dosyasinin screenshootunu alip paintte jpeg e donusturmek gerekiyor. Cok kolay bir is youtubedan bir dakikalik bir video isinizi gorur bilmeyenler icin.Yada hic dosya eklemekle ugrasmayin asagidaki ornek metni cogaltarak Cimer sikayetinizi iletin.

CIMER ORNEK SIKAYET:

Merhaba

FENER A.S. bedelli sermaye arttirimina gitmek istiyor. Sermaye artimini da dernege hibe yapacak Ali Koc vasitasi ile Fener derneginden Fener A.S. ye seklinde yapacaklar. Yatirmcidan da an itibari ile hisse fiyatinin ucte birinden daha yuksek bir miktarda bedelli yapilinca ruchan karsiligi yatirilmasi talep edilmekte. Tam yatirimci kiyimi var.

Cumhurbaskanimizdan beklentim SPK uyarmasi ve SPK dan beklentimiz yatirimcinin uzun suredir pula donen yatirimini korumasi ve ( %1250 ) bedelli artimini red etmesi, katilmak istemeyen yatirimcilar icin hisse geri alim fiyati belirlemesi, tahsisliye cevirmesi yada Fener derneginin borcunu A.S.ye odemesi sekline cevrilmesi.

SPK SIKAYET

SPK sikayet etmek icin asagidaki linke basin

http://www.spk.gov.tr/Sayfa/Index/4

Cikan ekrandan sikayet ve ihbar kisiminina tikliyoruz.

E devlet sifremizle giriyoruz. Yeniden uyelik felan birsey istemiyor.

SPK da basvuru icerigi 1000 karakter. Asagidaki taslak metinin uzerinde oynayip yapistirabilirsiniz.

Merhaba

FENER A.S. bedelli sermaye arttirimina gitmek istiyor. Sermaye artimini da dernege hibe yapacak Ali Koc vasitasi ile Fener derneginden Fener A.S. ye seklinde yapacaklar. Yatirmcidan da an itibari ile hisse fiyatinin ucte birinden daha yuksek bir miktarda bedelli yapilinca ruchan karsiligi yatirilmasi talep edilmekte. Tam yatirimci kiyimi var.

SPK dan beklentimiz yatirimcinin uzun suredir pula donen yatirimini korumasi ve ( %1250 ) bedelli artimini red etmesi, katilmak istemeyen yatirimcilar icin hisse geri alim fiyati belirlemesi, tahsisliye cevirmesi yada Fener derneginin borcunu A.S.ye odemesi sekline cevrilmesi.

BORSA ISTANBUL SIKAYET

Borsa Istanbul sikayet. Karakter sinirlamasi yok.

http://www.borsaistanbul.com/kurumsa...iletisim-formu

En kolay sikayet buraya yapilani uyelik dahi istemiyor. Ad soyad yazarak yapabilirsiniz.

Ornek metin:

Merhaba

Bildiginiz uzere Fenerbahce A.S. bedelli sermaye arttirimina gitmek istiyor. Sermaye artimini da dernege hibe yapmayi planlayan Ali Koc vasitasi ile Fenerbahce derneginden Fenerbahce A.S. ye seklinde yapilacak. Kucuk yatirmcidan da an itibari ile hisse fiyatinin ucte birinden daha yuksek bir miktarda bedelli yapilinca ruchan karsiligi yatirilmasi talep edilmekte. Asagida bu sermaye artimindaki yanlislari belirtmek istiyorum.

A. Ali Koc, Fenerbahce nin acigi var bunu kapatmak icin hibe yapacagim diye secim calismasi yapti ve kazandi. Hibe yapilacak meblag tahsisli sermaye artimi ile dernekten A.S. ye aktarilamazmiydi. Illaki bedelli de israr etmek niyedir. Amac zaten yillardir enflasyon ve dolar karsisinda yatirimi eriyen kucuk yatirimciyi zorlayarak yatirimini iyice eritmekmidir.

B. Fenerbahce Derneginin Fenerbahce A.S ye 700 mil civari borcu var gozukmektedir. Borc odenmeden yeni sermaye artimi yapilmasi nasil Kabul edilmektedir. Yeni sermaye buldum bununla sermaye artimi yapmak istiyorum borcuda ileride bir tarihte oderim demek Kabul edilebilir bir gerekcemidir. SPK once borcunu ode sonrasinda bedelli yada tahsisli yapabilirsin demesi gerekmiyormu?

C. Galatasaray A.S. nin sermaye artiminda da SPK, Cimer ve Bimer e yazmistim. Gsray in baskaninin dedigine gore SPK, yatirimcilarin sikayetleri sonrasinda yatirimcinin korunmasi yonunde bedelli arttirimi tahsisliye cevirmistir. Sonrasinda Gsray baskaninin sozlerine istinaden yaziyorum, bir sekilde bedelli sermaye artimi icin izin almis. Bunu alinan izini de genel kurulunda gururlu bir sekilde acikladi. Ben geldim izini aldim. Ozbek baskanliga devam etseydi alamiyacakti diye. Youtube sitesinden aciklamalari gorebilirsiniz. Fenerbahce nin sermaye artiminida Galatasaray daki gibi ayni sekilde onaylayip yatirimcinin piyasadan uzaklasmasina yardimci olmakmidir SPK nin gorevi.

D. Sermaye artiminda nominal hisse degeri nicin 1 tl degilde 5 tl olarak belirlendi kulup tarafindan. Amac sermaye tavanina ulasmamak ve ikinci bir sermaye tavanina gitmek ve sizlerden daha kolay izin almak icin midir? Nominal hisse bedeli ve sermaye tavanina ulasamama konusundaki oyuna karsi bir hamleniz olacakmi?

E. En onemli husus ise planlanan sermaye artimindan gelecek meblagin beste te biri civari Fenerbahce A.S. nin sermayesine eklenirken beste dordu nicin yatirimcidan hibe olarak sirkete nakit alinmaktadir. Kucuk yatirimci zaten yillardir eriyen hissesinde hem sermaye artimina girecektir hemde verecegi meblagin sadece BESTE BIRI sermayeye eklenecektir. Diger geri kalan meblag ne olacaktir? Verilen bedelli bedelinin BESTE DORDU nicin sermayeye eklenmek yerine bu sekilde oyunla yatirimcidan alinmaktadir. Sonuc olarak sermaye tavanina bu arttirim ilede nicin ulasilamamaktadir. Zaten yatirimi erimis yatirimcidan hisse fiyatinin ucte biri kadar bedelli meblagi alinacak, hemde hala sermaye tavanina ulasilamamis olacaktir. Ali Koc un esas amaci 6 ay sonra ikinci sermaye artimiyla zaten ezilecek yatirimciyi iyice ezmekmidir.

F. Fenerbahce A.S. nin sermaye artiminda israri durumunda bedelliye katilmak istemeyen yatirimcilar icin geri alim fiyati sermaye arttirimini mantikli hale getirmek icin ornegin 50 60 tl ler olarak belirlenebilirmi? Hisse suan o seviyelerde olsaydi zaten katilmak isteyende zorlanmadan bir miktar hisse satar katilirdi. Suanki hisse sermaye artimi orani cok yuksek. Kaldiki spor kuluplerimizin degerleri asiri dusuk sekilde. Bagimsiz bir kurulusa inceletip gercek degerleri olan seviyelerden geri alim fiyati belirlenemezmi?

G. Ali Koc un tv deki aciklamalarina gore SPK ile gorusmus ve bedelli sermaye artimimi yada tahsislimi olmasi yada nasil yapilmasi konusunda SPK ya danismistir. Onceki konusmalarinda nasil yapacagimiz belli degil SPK ya danisip karar verecegiz seklinde demeci var. SPK nin yatirimcinin sesi olup yapilan yanlisa dur demesi gerekmezmi? SPK nin kurulus amaci hisse sahibi yatirimcilarin yatirimlarini korumak degilmidir? Eger amac yatirimciyi korumaksa Ali Koc un SPK ile yaptigi gorusme de tahsisli masaya surulemezmiydi? Nasil oldu da Ali Koc SPK yi tahsisli yada borc odeme degilde bedelli konusunda ikna ettide KAP a bedelli yapmayi yapacagini belirtti.

Sonuc; Borsa Istanbul dan beklentimiz yatirimcinin uzun suredir zaten pula donen yatirimini korumasi ve bu oranlardaki ( %1250 ) bedelli artimini red etmesi, katilmak istemeyen yatirimcilar icin hisse geri alim fiyati belirlemesi, tahsisliye cevirmesi yada dernegin borcu odemesi sekline cevrilmesi seklinde basvuruyu iade edebilirmi? Yuzlerce yatirimci olarak magdur durumdayiz. Gsray da yapilan yanlisi tekrar etmeyeceginizi umuyoruz.

Ilginize alakaniza Borsa Istanbul dan yardim isteyen bir yatirimci olarak simdiden tesekkur ediyorum.

Sayfa 232/934 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •