Sayfa 95/1023 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    belki kısa vadeli dead cat bounce olur satarım diyordur. birçok sebep olabilir. ayrıca türkiye'de şirketler hisse geri alımı yapıyor ama onla alakalımıdır bilemiyorum. galiba onlar almadan önce bildiriyorlar ne kadar alacaklarını.
    Valla aynen açıkta para olsa ben bile garantide ölü kedi şeyine maruz kalacaktım allah korudu ,gerçi borsadaki kağıdım yüzde 3 düştü dolarla ve altınla anca helalleştik bugün total bilançoda ))))))))

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya hocam yazdığın şu senaryoya bak ben bile hala o kadar hızlı artış beklemiyorum o dedikleriniz bence yılbaşına doğru aralık sonu ve 2019 başında olacak.Hem de bize karamsar demişsiniz.)))))))))
    Hocam ben biraz tezcanlıyımda olacaksa bir an önce olsun istiyorum.Başkanım da 6.69 diyi. 😊😊

3. borsa alım için uygun yerlere gelince emin olun kriz mriz kalmaz bu konuşulanların hepsi unutulur...

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha bu laflar ve teori bana ait değil sadi hocaoğlu anlattı bloombergde benim de aklıma yattı.Adamın hakkını yemiyeyim.Düşüncenin patenti ona ait,ben de her kelimesine katılıyorum bu teorinin.
    Aynen, ben de dün gece küresel piyasalarda dinledim. Ege CANSEN hoca çok şahane anlatıyordu ama şaklaban sunucu ikide bir hocanın lafını keserek malum çevrelere yaranmaya çalıştı.

5. Bu yabancı güçler seçim öncesi ayar çekiyor deniliyordu. Sonra 4,51 lere kadar seçim kutlaması yaptılar. Demek ki hakikaten çekilen bir ayar varmış. Reisin seçilmesi için çalışmışlar. Reise de Mehmet Şimşek olmadan olmaz demişler. Şimdi , Şimşekler çakıyor, yıldırımlar inecek gibi duruyor. Dolar 5 tl. yi taktı kafaya, geçmeden bize de , onlara da uyku yok anlaşılan.

6. adnani iceri almakla basladı hersey;)
    ytd

Buğün midem bayram ediyor mantı ve çi börek söyledim.

Oh be sonunda konustu reis...

4.80 ustu garanti cikar bugun

Sayfa 95/1023 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •