Sayfa 5/28 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
Arama sonucu : 218 madde; 33 - 40 arası.

Konu: Piyasalar nereye gidiyor? Gün içi canlı yorumlar, hisse tespitleri , trade fırsatları

Alıntı Originally Posted by memolibo Yazıyı Oku
    Kabine olayı zaten ateşi körükledi. Berat albayrak geldi diye sürdüler aşağı diğer bakanlıklar umurlarında bile değil yabancinin

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Financial Times başlık seçimi

https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-44789804

Yazıdan bir bölüm

Albayrak'ın 3 yıl önce siyasete girdiği andan itibaren sadece enerji konularında söz sahibi olmayacağının belli olduğu, Erdoğan ile birlikte askeri operasyonlarla ilgili toplantılara ve yurtdışı gezilerine katıldığı hatırlatılıyor.

"Ancak buna rağmen kimse Erdoğan'ın koruması altındaki Albayrak'ı, ekonomik gidişat hakkındaki endişelerin zirve yaptığı bir dönemde ekonomiden sorumlu tek kişi yapacak kadar cüretkar olduğunu düşünmüyordu."

1 ve 5 dakikalık grafikler hala al vermiş değil

Dolar' ın yükselişi borsayı baskılıyor.
    4.82 -4.83 üzerinde tutunması iyi değil.

3.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Yüzde yüz dogru ama bunu bilerek bi riski göze almıştır rte bence . Berat albayrak i getirdiğinde bu tepkiyi vereceğini biliyordu bence piyasanın.sonucta bütün yetki onda ama bu son şansı. Halk şimdiye kadar ne dediyse yaptı hep arkasında durdu .tedbirini de almıştır herhalde beklicez gorecez

4. Dolarda bu akşam 5 uzeri gozuktu bence

Kabine sonrası yorumlarım.

Berat Albayrak isminden hemen sonra aynı gün.

"damat yerine başkası açıklansaydı borsa yükselişle açılacaktı şimdi ise 96 000 turar mı diye soruyorum kendime ve bilmiyorum"

Bir gün sonra borsa açılmadan önce

"98 500 üzerinde kalamaz ise 97 200 - 96 600 izlerim , 96 600 çalışabilir ama ben teknik analize odaklanacağım"

96 600 kırıldığında

"93 300 çok önemli kırılırsa 87 000 - 94 000 yeni bant aralığı olur"

Şimdi borsa 88 600....

Teknik 98 500' den beri al vermedi....

Her adımı burada saat saat paylaştık....

89 500 altında yaptığım alımların kar getireceğini düşünüyorum.
    Her geri çekilmede alım yapıyorum.
    Abartırlarsa düşüşü "hisseleri ucuza aldım diye düşünür , kapatır bilgisayarı bakmam"
    Bu fiyatlar bence ucuz fiyatlar

İzleyeceğimiz en önemli nokta şimdi şu olacak:

"Bankaları sert bir şekilde aşağı getirdiler , bankalarda düşüş hız kestiğinde ya da yönlerini yukarı çevirdiklerinde bu kez de sanayi hisselerinde satışa başlayacaklar mı"

Eğer bunu yaparlarsa endeksin yukarı hareketleri tepki olarak kalır ve düşüş sürer.
    Bu yüzden hepimizin gördüğü sürekli yukarı giden büyük sanayi hisseleri satışa uğrayacak mı buna dikkat etmemiz gerek.
    eregl , thyao, asels, bim , tcell vb.

Garanti şu anda 76 000 endeks seviyesinde işlem görüyor , sanayi hisselerine satış gelirse endeks de geri çekilmek ister.

Bankalardaki düşüşte Erdoğan etkisi de var.

http://m.finansgundem.com/haber/erdo...abilir/1324683

Sayfa 5/28 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •