Sayfa 70/1252 İlkİlk ... 20606869707172801201705701070 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim de varliklarimin buyuk kismi bistte.
    Daha alim yapacak param yok.
    Satmam da almam da.
    Ben boyle kabine gormedim hayatimda.
    Bunlardan teknokrat bir kabine bekliyordum cok cok safmisim.
    Bu kabine is yapmaz.
    Cari acik azalmaz.
    Reis dusuk kamu borcu/GSMH oranina guveniyor sanirim.
    Yerel secimlere kadar devam eder bu gevsek para politikasi dengeler daha da bozulur.
    Sonra bir gun bankalarin uzerin yikilir bu yuk.
    Oradan da hazinenin ve dolayisi ile halkin.
    Syg,
    Aslında Kabineden Geçtim Rte Büyümeci Bir Kişi Daralmaya Asla Gitmez Bence Bundan Kaynaklı Şuan Olan Şeyler Devam Eder,Ne Zaman Daralmaya İkna Olur O Zaman Bir şeyler Olur.
    Syg.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

2. 50 yaşına geldik,

iyi kötü bir kişiyi dinlerken bir kanaat edinebiliyoruz.

bir erkek konuşurken eli kolu çok oynarsa, ağızını yüzünü sevimli tatlı gözükmek uğruna eğip bükerse

gözleri fırıl dönerse

bilin ki iç dünyasında büyük sıkıntılar vardır

Adam dediğinde bunlar olmaz,

Dil dökmeye gideceğin adamlar da bunu biliyor
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 13-07-2018 saat: 16:42.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    50 yaşına geldik,

iyi kötü bir kişiyi dinlerken bir kanaat edinebiliyoruz.

bir erkek konuşurken eli kolu çok oynarsa, ağızını yüzünü sevimli tatlı gözükmek uğruna eğip bükerse

gözleri fırıl dönerse

bilin ki iç dünyasında büyük sıkıntılar vardır

Adam dediğinde bunlar olmaz,

Dil dökmeye gideceğin adamlar da bunu biliyor
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    TEB fransız bankası kuruluşu sanırım. Bu güne kadar bu ülkede sadece bu banka elden para yatırırken nereden buldun sorgusu yapıyor. Başka bankadan getiriyorsan dekontu göster, yok dersen, beyanname imzala diyorlar. Haydi oradan diyerek kapısına '' bu banka benim için kara listede '' yazarak giderim.
    BNP Paribas 2014 te Sudan, Kuba ve Iran ambargosunu deldigi icin 8.9 milyar $ ceza odedi, Ayrica 5 sene sureyle gozetim altinda. Ayni suc tekrar ederse ceza katlanacagi icin isi sansa birakmiyorlar.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben saf ve bakir bi anadolu cocugu olarak Tfx nedir bilmem.
    Para hesaba gecince girerim banka internet sitesine alirim dolari sonra da TEB'de gunluk faize koyarim 3.5% dan.
    Kredi karti gelince bozarim 1-2 bin dolar, elektrik parasi gelince bozarim 50 dolar oderim.
    Biktim artik bu islerden.
    Biraz kafa dinlemek istiyorum.
    Syg,
    sayın dudu ,TEB 32 gunluk usd ye 3.5 veriyor ,gunluk te 2 ,siz eminmisiniz gunluk olduguna

Alıntı Originally Posted by ovacikar Yazıyı Oku
    BNP Paribas 2014 te Sudan, Kuba ve Iran ambargosunu deldigi icin 8.9 milyar $ ceza odedi, Ayrica 5 sene sureyle gozetim altinda. Ayni suc tekrar ederse ceza katlanacagi icin isi sansa birakmiyorlar.
    Adamların sistemi kimsenin gözünün yaşına bakmıyor Ingilizlerin HSBC defalarca milyon-milyar dolar ABD de ceza yedi şakır şakır da ödediler.... Kimse de ey amerika falan ,fetö falan demeden cezayı ödeyip yollarına devam ediyorlar...

7. şöyle bir kaba çalışma yaptım 2 yıllıklarla ilgili... (lütfen kimse yatırım tavsiyesi olarak düşünmesin ve uygulamasın yatırım kararlarında.) %32-38 aralığı 6 ay ila 1,5 sene içinde görülecek diye düşünüyorum.

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adamların sistemi kimsenin gözünün yaşına bakmıyor Ingilizlerin HSBC defalarca milyon-milyar dolar ABD de ceza yedi şakır şakır da ödediler.... Kimse de ey amerika falan ,fetö falan demeden cezayı ödeyip yollarına devam ediyorlar...
    bu ödeyenlerin hepsi sünnetsiz lakin bizim gibi ucu kesiklere dokununca mihrak oluveriyorlar..

Sayfa 70/1252 İlkİlk ... 20606869707172801201705701070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •