Sayfa 210/1023 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. TEFAS ta en çok kazanan borçlanma fonları ya ALTIN fonu ya EUROBOND. Bunlar TL tabanlı borçlanma veya para fonları en az 2 ye katlamışlar.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mayısın başından bu yana %18 3 ayda iyi rakam 1 yıllık enflasyonun üztünde getiriyi 3 ayda yapmış durumda

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Düşme falan olmaz. Kamuda herhangi bir tasarruf yok. Kamuda yerli malı kullanmak ile ilgili herhangi bir teşvik yok. Keşke olsa. Varsa da bilmiyorum.

Sözde savunma sanayisinde biraz yerli ürün kullanımı var ama geriye kalan Teknoloji, bilgisayar, binek Araç vb harcamalarda herhangi bir tasarruf veya yerli malı kullanımı görünmüyor.

Kamuda herhangi bir bina girişine gidin eğer binaların girişindeki bilgisayarlarda yerli ürünler, yerli kameralar, yerli işletim sistemi, ve yerli yazılımlar görürseniz, ha tamam o gün dövize yatırım yapmayın derim. şimdi samimiyet yok heryerde köküne kadar ithal mal kullanıp döviz düşecek diyen ya ahmaktır ya sahtekardır ya da hayalperesttir. Ben kendi adıma hiçbiri değilim.

Seçilen binek araçlara bakın kamuda Mercedes Audi VW vb. Kim samimiyete inanır? Önce samimi ve yerli olmak lazım.
    yerli işletim sistemine ihtiyaç yok, bedava linux var. ama kullanılmıyor.

yerli veya bedava yazılım kullanmak yerine gidip parayla amerikan firmalarından yazılım alıyoruz. hem kendi personelimize yatırım yapmamış oluyoruz, hem de az olan paramızı zenginlerin daha zengin olması için vermiş oluyoruz...
    yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Palayi öpmüşünüz.bravo.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bakalım satmadan kim kimi öptü belli olmaz. Eskiden çok iyi trade ederdim. Bakalım 6.74 satış yazdım...

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    BİM de en küçük su 50 kuruş. Bir iki ay önce 30 veya 35 kuruştu.

Enflasyon %kaç?
    Bimde su yeşil mendiller var 3 lira falandır bugün tesadüf baktım 4.25 olmuş enflasyon yüzde 15

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmetg Guest
    Halkbank topic inde uyari aldim ben ceza gelecek falan diyordum megerse ceza falan yokmus

ben bu cezanin iptal oldugunu bilmiyordum

neyse yanlis bilgilendirdigim icin ozur dilerim

birisi bana bunun iptal edildigi hakkinda linki atabilirmi?

6. Yerli Milli kelimeleri umurumda değil. Cebinden kaç $ veya € veya £ çıkıyor, önemli olan bu.

Bedavası veya muadil daha ucuzu varken devlet iplemiyor, ondan sonra dövize yatırım yapmayın.

Sen önce devlet olarak de ki kamu kurumlarında şu kadar $ veya € veya £ tasarruf yaptım, sizde yapın beni örnek alın.

Klavuzu karga olanın...

Ben devlete bakıyorum dövizle harcamalarına bakıyorum ve altına gümüşe dövize yatırıma devam diyorum mecburen. Önce devlet yerli malı veya ikamesi olan ucuz mal kullansın, sonra bize öğüt versin.

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    yerli işletim sistemine ihtiyaç yok, bedava linux var. ama kullanılmıyor.

yerli veya bedava yazılım kullanmak yerine gidip parayla amerikan firmalarından yazılım alıyoruz. hem kendi personelimize yatırım yapmamış oluyoruz, hem de az olan paramızı zenginlerin daha zengin olması için vermiş oluyoruz...

7. Kaç aylık enflasyon %15? Muhtemelen max 6 aylık. Yıllık enflasyon en az %30 dur. %40 bile olabilir.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bimde su yeşil mendiller var 3 lira falandır bugün tesadüf baktım 4.25 olmuş enflasyon yüzde 15

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    4.8058 altında 240 Min kalmadıkça izlemeye bile gerek yok

240 Dk olmadı mı ?

Sayfa 210/1023 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz