Sayfa 232/1023 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Artık siyasi tartışmaları bırakalım arkadaşlar yanlış anlaşılan bir cümle insanı aylarca uğraştırabilir.Baksanıza karikatür dolayısıyla tazminat davası kazanılmış, milletvekilleri tazminat ödeyecekmiş.Onlar tazminat öderse biz evi barkı satsak altından kalkamayız.O yüzden dolar konuşalım daha iyi.Ekonomik politikaları eleştirmek ilerde sakıncalı hale gelir mi onu cidden şimdiden tahmin edemiyorum.Burda 2 tane trol gelir insanı provake eder ,e onun işi mesleği bu zaten ,insan 2 laf eder sonra başı belaya girer.Şu son mesajlara istinaden yazmadım ,o tartışmayı yapan arkadaşlar alınmasın ve cevap vermesin.Demokratik fikir özgürlüğü anlamında ülke düzeyimiz açısından beyin fırtınası diye düşünülsün yazdıklarım)))))))))

2. Aynen sn. Hakem hocam be sadece ohalin kalkmasınin dolara pek etkisi olmadığı söyledim.hemen cvp vermiş hemde nerden tutturmuşsa kendi anladığı yerden cvp yazmış. Neyse konumuz dolar artık ağustosta 5 leri konuşalım ıstiyorum 😊

Neler olacağını benim umrumda değil...Resimdekilerle boğazda yalıdakiler düşünsün....

4. Ons altın niye bu kadar düştü ticaret savaşlarınin bir etkisi var mıdır?

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Neler olacağını benim umrumda değil...Resimdekilerle boğazda yalıdakiler düşünsün....
    Bu vatandaşlarımız düşünemez onlar hayatta kalmaya uğraşıyor.O çok daha zor ve vakit alan bir uğraşı.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ons altın niye bu kadar düştü ticaret savaşlarınin bir etkisi var mıdır?
    aksi olması gerekmezmi emtiada düşüş sürüyor nereden döner diye bakıyorum
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Erdil Yaşaroğlu :
    90ların sonunda TRTde siyasi mizah programı yapıp, bütün iktidarla dalga geçerdik. 2000lerin başında çizdiğimiz karikatürlere davalar açılmaya başladı. 2020lere girerken de çizgilerimizi taşıyan öğrenciler tutuklanıyor. Harika gidiyoruz

Yukarıdaki tweet'in yanlış olduğunu düşünen var mı ?
    Ülkede her şey kötüye gidiyor.
    Ortam berbat. Yobazlar, malı götürenler ve ortamdan nemalananlar dışında herkes karamsar.
    OHAL yerine getirilmesi düşünülen yasalar, bizi iyice dibe vurduracak.
    MHP, mafyaya af için harekete geçmek üzere.
    Asker kaçakları ve kaçak bina sahiplerinden gelecek paralar anca ağrı kesici vazifesi görür.

Dolar, euro, altının düşerek alım fırsatı vereceği yok.
    Alım için sıkı takibe devam.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aksi olması gerekmezmi emtiada düşüş sürüyor nereden döner diye bakıyorum
    Başkanım ons ta 1100 lerin görüleceği soylentisi de konuşuluyor.

Sayfa 232/1023 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •