Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Tamam aynı şeyi diyoruz. Ben saklamadım diyelim. Bankalar yerli yerinde duruyor. Devletin inceleme zamanaşımı 5 yıl. Bankaların her tür belgeyi sunmaya zorunlu olduğu dönem de 5 yıl. Ne zaman incelemeye girersem o zaman evrakları toparlayıp sunarım. Elimde evrak yoksa, beyanname veremiyorum diye bir şey yok. Basılı evraklar sadece vergi incelemesine girenlerden istenir. Bu şanslı azınlıktan olacağını düşünenlerin her yıl her evrağı saklamasında zarar yok elbette. Ama zaruri de değil.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Ben , 60.000 tl yi aşan temettü gelirinden dolayı beyanname verdim,
Neye göre; aracı kurumun verdiği rapora göre.
Stopaj iade hakkım doğdu; o evraklarla maliye ye müracaat ettim.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
'' Gel bakalım'' derlerse de ; evraklar hazır.
Sn.dowes ; verdiğiniz linkte yazılmış bulunan tüm ihtimaller alım-satım için geçerli.
Alım satımda bir sorun çıkmıyor zaten.Alış maliyetin belli, satış maliyetin belli ,aldığın kupon belli...
Sorun; 140.000 den alınmış itfaya kadar tutulmuş, itfada 100.000 olarak tahsil edilme durumunda ortaya çıkıyor.
Yer İmleri