Sayfa 175/1252 İlkİlk ... 751251651731741751761771852252756751175 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Guzel yazmis yine yumurta kafali Mahfi, cok begenirim ve zevkle okurum.
    Insallah susturamazlar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Rasyonel davranmayan bir ekonomi yönetiminden bahsediliyor.Acaba gerçekten öylemi ? 2015 yılında kriz gelecek diye etrafımdaki kişileri uyardım. bunca zaman geçti hala nerde kriz diyen bir kitle ile karşı karşıyayım. İnsanlar ev araba telefon borcuna girince krizin olmadığını çarkların döndüğünü büyük kazanımların olduğunu söylüyorlar.CUMHURBAŞKAN I yeni düzende faizlerin ve enflasyonun düşecegini söylüyor.biz buna inanamıyoruz.Kaldı ki KGF LER ,KOBİ lere faizsiz dağıtılan krediler ,NEFES kredileri bize enflasyonun istenerek seçilmiş bir secenek olduğu gerçeğini gösteriyor.yüksek faiz ile işsiz kalacakların ülkede getireceği kaos, enflasyonun artışına kendini bırakmıştır. enflasyon mu işsizlik mi ikileminden enflasyon tercih edilmiştir.önünde seçim olan bir hükümetin başka seçenek tercih etmesi zaten düşünülemez. gecen gün konuştuğum bir merkez bankası çalışanı 16 yıllık ALİ BABACAN ekolü değişiyor dedi ve bunun sancısı olacak dedi. şimdi bütün ezberlerin bozulacağı bir döneme giriyoruz ve yeni yönetim bunun vebalini üzerine aldı bence ve bunun için damat gibi bir aday seçildi.

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    su rahipmidir rahibemidir papazmıdır her ne haltsa herifin yuzunden altın alamadım var mı boyle bisey gecen hafta 1247 dolarken ons 1210 bekliyorum yakında dedim 1211 oldu bu seferde dolar cıktı altın fiyatı pahalı kaldı bu haber olmasaydı dolar muhtemelen 3.72 diyecekti bi 500 gram 182 tl den altın alacaktım gram 189 tl de kaldı inmedi .artık bakalım salıya mb iyi faiz artısı yapar belki ordan o zaman alırız ...yapmazsa zaten dolar 5 e vurur altın gramda 200 tl ye gider napalım .
    Aynen ben de sıkı takipteyim.. 1215 lerden döndü.. Kısmet..

Yatırım tavsiyesi değildir...

4. Hükümet ekonomi de 100 günlük eylem planı hazırlığına başlamış,

18 Ağustos günü açıklanacakmış,

neredeyse seçimden 2 ay sonra

sanırsam seçimleri kazanacaklarını planlamamışlar....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Tahmin ettiiğimiz gibi büyüme odaklı bir ekonomik model öngörüyorlar.Bunun da planlanması için zamana ihitiyaçları var.Ben artık faiz artışı beklemiyorum.DOLAR DA kalmak herne olursa ols
    un daha mantıklı olacak gibi geliyor. tabiki yabancı bu hikaye ye inanırsa o zaman işler TL lehine döner.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    Tahmin ettiiğimiz gibi büyüme odaklı bir ekonomik model öngörüyorlar.Bunun da planlanması için zamana ihitiyaçları var.Ben artık faiz artışı beklemiyorum.DOLAR DA kalmak herne olursa ols
    un daha mantıklı olacak gibi geliyor. tabiki yabancı bu hikaye ye inanırsa o zaman işler TL lehine döner.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    dikkatli okumamışsınız sanırım yüksek faizle doların 2 sene yatay hareket etmesinden bahsedilmiş

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu hafta pazarin ot ve domates kismi malesef kurulmamis, cenazeleri varmis.
    Meyvalar bir tik daha ucuzlamis geldi gozume. Mesela seftali 5 ve 7 TL, anjelik erik 5 TL, uzum 7 TL gibi, sekerpare kayisi hala 10 TL.
    Ben de gittim KIM'den 7 TL den salkim domatis aldim. Pembe de vardi ama 8 TL idi ve gozume guzel gorunmedi.
    5 TL den santa maria armut, yine 5 TL den biraz anjelik erik aldim.

Finansbank oranlar:
    32-46 gun 18.90% 46 gun uzeri 19.05%
    USD 4.40% vadesiz 3.00% 1500 dolar bosda kalacak.
    Beklentileri 100 baz puan artis 24 Temmuz'da

HSBC oranlar:
    19% ve 4.50%
    Premier olmak icin 100K varlik tutmak lazim. Tum bankacilik hizmetlerinden de muaf olmak icin 3 adet de fatura odeme talimati gerekiyor.

Syg,
    Abi izmirde gecen hafta domates 6 liraydı hem tarla hem pembe bu hafta 4 liradan aldık...

20 temmuzda 46 gün 19dan bagladık Finansta

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet

Sayfa 175/1252 İlkİlk ... 751251651731741751761771852252756751175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •