Alıntı Originally Posted by LostPerson Yazıyı Oku
Tüm arkadaşlardan özür dilerim kimseyi yemlemedim, troll de değilim. Çok kötü durumdayım ortaya yazmak istemedim,

Psikolojim mahfoldu ilaç başladım mecburen,

Yılların kazancı gitti, 390 larda da aynı hatayı yaptım,

Birçok arkadaşa mesaj attım bazıları eski tanıdıklar forum değişince eski nickler gitmiş,

Canınızı sıktıysam affola, psikolojim iyi değil saçma şeyler yaptım. Ailemi de mahfettim...

Mesaj atıp vaktini aldığım canını sıktığım arkadaşlar hakkınızı helal edin diyorum, kimseyi rahatsız edip yada trollük yapmadım. Kötü durumdayım

Gece uyku ilacı içip 5 defa uyanmak nedir biliyor musunuz ? Yıllık izinde ailenizle evde kapanmak, oğlunuzun psikolojisinin bozulması ,

Uzatmak istemiyorum rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Kötü durumda, çaresizim o nedenle özelden bazı arkadaşların cevapları ile psikolojik olarak rahatlamam fayda olur diye yazdım. Benim gibi dertli olanlarda varmış onlarla da dertleştik, troll değilim ...
Aga merak etme burdaki herkes iyi niyetle sana fikirlerini söylerler.. Ben de vakit bulduğumda yazıcam.. Hiç bir şey sağlığından, senden önemli değil.. Hayatının merkezinde sen varsın bunu sakın unutma.. Gerisi hikaye.. İşin var ailen var bunlar çok büyük mutluluk kaynağıdır.. Para peşinde koşmayı bir süre bırak bence.. Rahatla.. Kafanı toparla.. Burdaki herkes her zaman sana fikirlerini söyler.. Ama malum burda herkes fikrini paylaşır, kimsenin dediği olacak diye bir şey yok.. Yatırımları asla kısa vadeli düşünme.. Seni seviyoruz.. [emoji4]

Yatırım tavsiyesi değildir...