Sayfa 300/1023 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

bir halt olacağı yok.

2. Burada yazıp-çizen, kafa yoranların ( düşünebilen ) anlayamadığı ve galiba anlayamayacağı şey; biat.

Ekmek zammı, kira zammı inanın hiç önemi yok.Hatta daha da safları sıklaştırmalarına neden oluyor. Adamlar dersini (toplu psikolojisini ) çok iyi çalışmışlar. 24 daireli Apartmanda kapıcıya gerek yok, aidat 160 tl. oluyor, haftada üç gün şirket aylık 900 tl. ye temizlik yapıyor. Kapıcının aylık 100 tl. elektrik ve 70 tl. su parasından da kurtuluruz, aidat 60 tl. ye iniyor diyorum. Doçent '' çocuklarımızın güvencesi parayla ölçülemez '' diyor. Pardon kapıcı ve çocuk güvenliği diyorum, susuyor. Fermuar fabrikasında işçi geri kalır mı '' Abi güvenlikçi ve kapıcı istiyorum, aidatın hesabını boşverin '' diyor.

umutabi nin deyimiyle beter olmadan yeter olmaz.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Grafik diyorki hala yeni boyuta geçemedim beni çok sıkıyorlar bak tepemi attıracaklar bir koydum mu oturtacam sonra boyutu değil ama benim boyum ne kadarmış iyi görecekler.

4. 4,9110 tekrar kısa denenebilir.. Takip edilmeli.. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Burada yazıp-çizen, kafa yoranların ( düşünebilen ) anlayamadığı ve galiba anlayamayacağı şey; biat.

Ekmek zammı, kira zammı inanın hiç önemi yok.Hatta daha da safları sıklaştırmalarına neden oluyor. Adamlar dersini (toplu psikolojisini ) çok iyi çalışmışlar. 24 daireli Apartmanda kapıcıya gerek yok, aidat 160 tl. oluyor, haftada üç gün şirket aylık 900 tl. ye temizlik yapıyor. Kapıcının aylık 100 tl. elektrik ve 70 tl. su parasından da kurtuluruz, aidat 60 tl. ye iniyor diyorum. Doçent '' çocuklarımızın güvencesi parayla ölçülemez '' diyor. Pardon kapıcı ve çocuk güvenliği diyorum, susuyor. Fermuar fabrikasında işçi geri kalır mı '' Abi güvenlikçi ve kapıcı istiyorum, aidatın hesabını boşverin '' diyor.

umutabi nin deyimiyle beter olmadan yeter olmaz.
    Fermuar fabrikasındaki işçi beteri görsün o zaman tekrar yazarsınız. Gelecektir ``işten atıldım aidat ödeyemiyorum beni bu ay mazur görün` denilen günler hakkın belki yarın belki yarından da yakın..

Dolarcıklarımın piyasa hareketleri bana yakın geçmişteki günleri hatırlatıyor. Neydi o günler be 3.90 ın üstü yok der habire geri dönerdi oradan. Şimdi de 4.90 ın üstü yok oyununu oynuyorlar. Hadi çekileyim köşeme çekirdeklerimi çitleyip kim kime korsa oyununu seyredeyim heyacanlı heyecanlı..

7. Sn. Ressam ve Umutabi aynı frekanstayız. Selamlar

Benim de oturduğum sitede herkes " özellikle beyaz yakalı sonradan görmeler " onu da yapalım bunu da yapalım aidatlar 400- 500 olsun noolacakmış falan filan inter milan ))

Ben göreceğim işten çıkarmalar harlanınca bunların dübürünü...

Sayfa 300/1023 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •