Sayfa 88/804 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 697 - 704 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. pull back yapmaz ise günlerdir bismillahla girenler ( ve bir de burda yazanlar ?? ) da uzun vadeci olcak zaten
    bunlar ınsaatcı mı balıkcı mı cozemedım
    hayır sayın balıklar madem zokayı yutuyosunuz nıye yazıyosunuz bır de balık konusmaz
    neyse ya bana ne

NOGYO.jpg

4.46 kırılır ise sıkıntı olur.. Şimdilik sekti, bakalım devamında nasıl hareket edecek.
    Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!

5. Vakıf elindeki 340000 lotu bu şekilde satamaz. Satacaksa da zaten ayvayı yemişiz demektir.
    Metronun alıp yatırım ortaklığına verdiği 4,54 ortalamalı 200000 lot ne olacak dersiniz.
    Bir horoz dostumuzun olumsuz ve itici mesajlarını da unutmayalım.
    Şu kırmızı yeşil barlı grafiği bir görebilseydik keşke @sinterklass dostumuzdan.

6. Aşağı bir dalga görünüyor dalga küçüklüğü sebebiyle en iyi ihtimalle yatay kalabilir ytd
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

7.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Vakıf elindeki 340000 lotu bu şekilde satamaz. Satacaksa da zaten ayvayı yemişiz demektir.
    Metronun alıp yatırım ortaklığına verdiği 4,54 ortalamalı 200000 lot ne olacak dersiniz.
    Bir horoz dostumuzun olumsuz ve itici mesajlarını da unutmayalım.
    Şu kırmızı yeşil barlı grafiği bir görebilseydik keşke @sinterklass dostumuzdan.
    -

olumsuz ve itici mi ? ya bırakın iyilik yaramıyor hakkaten garip ınsanoğlu !!
    kardeş bir günde 2.5 milyon lot satıldı bu hissede
    uyuyo muydun ü ürüü üü,
    ondan bir kaç ay evvel de bir günde 1.8 milyon satıldı
    ne üçyüz ikiyiz öğrenin ky olarak artık su borsayı yıllardır burdasınız ve nasıl öğrenemiyosunuz anlamıyorum
    yüz bin ondaymış ikiyüz bin bunda anlamsız bu rakamlar

8. - her çıkışta döktü, dökmeden gitmedi..
    - hiç bir flamayı yukarı kırmadı belki 10 taneden 1 tanesi yukarı kırmıştır
    - burada abuk subuk umut basılınca bir müddet sonra çakıldı size çakallara dikkat edin dedim
    - buradan döner mi ? pazartesi nolur ?

nebileyim ben ilgilendirmiyor zaten önemli olan nolursa ne yapcaan... müneccimlik yapmak değil.
    hep aynı seyi yapıyor eskiler de hep yiyor nasıl oluyor ?

oluyor ıste ülkenın polıtıkasından dahi belli millet balık olmus çok cabuk unutuyor

sonra cehape tukaka
    ahahahahahahahaha

Sayfa 88/804 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •