Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 120/1014 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 953 - 960 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Tuzağın detayını öğrenebilir miyiz...

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yeşilköy'de bu üç kağıdı duymuştum .
    Tam bir tuzak........
    Detayını biliyorum . Merak eden varsa anlatırım.
    Şeytanın aklına gelmez !
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Uzmanlar bağırıyo Marmarada 6,5 üzeri bir deprem 7-20 sene içinde mutlaka olacaktır diye. İstanbulda iğne atsan yere düşmüyor.

Önlem almak yerine beton dikmeye devam ediyoruz gel vatandaş sende gel kampanyaları devam ediyor, zaten bu toplu intihar değilde nedir ?

Kimse bana depreme dayanıklı betonlar dikiyoruz demesin.
    Ben o deprem tellallığının bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Beton satmak için.
    Zira halen istanbulda çürük çarık evlerde oturan milyonlar var.

Deprem haritasında egeye bakıyorum, ege kıyıları deprem riski açısından istanbuldan çok daha tehlikeli. Ama ege için milleti gazlayan bir tek uzman yok. Varsa yoksa istanbul. Çünkü en büyük rant burada.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3. Ne zaman betoncular sıkıntıya düşse bu tip haberler servis edilmeye başlıyor...
    Deprem olacağı da bir gerçek tabii....
    Ama bu haberi betoncular çok iyi kullanıyor....
    depreme karşı uygun şekilde yapılmış binalar depreme dayanacaktır kuşkusuz.

Ben insaat mühendisi değilim ama şöyle bir yapılan yeni binaların kolon ve kirişlerine bakıyorum hiç gözüm tutmuyor doğrusu...
    En azından perde beton denilen binayı kuvvetlendirici kolonları gözüm arıyor ama hiçbirinde göremiyorum..
    Ankarada bizim üniversitede bütün binalarda vardı perde beton... ki Ankara İstanbul gibi riskli bir bölgede değil....

Neyse çok bildiğim bir konu değil fazla sallamayayım
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Ben o deprem tellallığının bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Beton satmak için.
    Zira halen istanbulda çürük çarık evlerde oturan milyonlar var.

Deprem haritasında egeye bakıyorum, ege kıyıları deprem riski açısından istanbuldan çok daha tehlikeli. Ama ege için milleti gazlayan bir tek uzman yok. Varsa yoksa istanbul. Çünkü en büyük rant burada.
    99 depreminden sonra japonlar ile ortak bir çalışma yapmışız. İstanbul'da neler daha riskli, neler az riskli.
    Sonra depreme önlem için kentsel dönüşüm muhabbeti çıktı. Yapıları yıkıp depreme dayanıklı şekilde yeniden yapmak için.
    Önceki sene bi rapor vardı kentsel dönüşüm hep az riskli ama çok rantli bölgelerde yoğunlaşmış.
    Çok riskli görülen yerlere nerdeyse uğramamış ...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    %70 dolar %18euro %9 altın %3 bitcoin %0 beton %0 tl

Burası önemli dikkat;

%100 Fiziki (bitcoin dahil)
    Merhaba. Bendede bitcoin var. Fiziki nasil sakliyorsun . Hardware walletmi var ? Bende ariyorum ama bulamadim. Bu arada iki hafta once 3990 tl aldigim bitcoini bugun 4500 tl ye sattim. İki haftada net %15 kar. Dunyada boyle kar yok.

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Merhaba. Bendede bitcoin var. Fiziki nasil sakliyorsun . Hardware walletmi var ? Bende ariyorum ama bulamadim. Bu arada iki hafta once 3990 tl aldigim bitcoini bugun 4500 tl ye sattim. İki haftada net %15 kar. Dunyada boyle kar yok.

Fizikiden kastım, exchange'de orada burada değil, üzerinde tam kontrol sağlayabileceğim şekilde saklıyorum.

Masaüstü, kağıt, hardware cüzdan ya da private key'i kağıda yazıp saklamak gibi benzeri her yöntem fizikseldir bana göre.

Ben private key'i aldım yazdım bir yere. Bende satmak yok ama Forever hold

7. %3 olması biraz canımı sıkıyor ama diğer yandan da bakıyorum yüksek yüzdeler de tutmak da riskli. Belki %5-10 aralığına çıkarırım ileride. Bakalım.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    %3 olması biraz canımı sıkıyor ama diğer yandan da bakıyorum yüksek yüzdeler de tutmak da riskli. Belki %5-10 aralığına çıkarırım ileride. Bakalım.
    Bencede crypto paralar cok farkli bir dunya. İnsanlarin artik yavas yavas girmesi gerekiyir. Son on gundeki litecoini fark ettinizmi . 4 dolardan 10 dolara vurdu. Bende kafami duvara vurdum.

Sayfa 120/1014 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •