Sayfa 289/1252 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    valla benimde bankada 5 milyon olsa banada koymaz ama fakirlik iste
    şaka bi yana içme sularınada baya okkalı zam gelmiş ! Her zamanki parayı verdim eleman dedi zam geldi abi dolar artıyor görmüyormusun o bile uyarıyor doaylı yoldan dolar al diyor bana bir biz uyanamadık

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    MHP Lideri Bahçeli'den 'askıda ekmek' talimatı - Sondakika Ekonomi Haberleri
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/m...imati-40909549

Ekmek zammına karşı alınması gereken tedbiri açıklamış Bay Püskevit
    "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" diyene olanları hatırlayınca arkayı sağlama alma çabaları
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    şaka bi yana içme sularınada baya okkalı zam gelmiş ! Her zamanki parayı verdim eleman dedi zam geldi abi dolar artıyor görmüyormusun o bile uyarıyor doaylı yoldan dolar al diyor bana bir biz uyanamadık
    Ben de artik elime ne para gecerse dolar aliyorum hic fiyata bakmadan.
    En son alisim 4.8425 1 hafta evvel.
    Yurtdisinda TL gecmiyor Bahri..
    Power nasil Kaliforniya'da halibut yiyordu ben de Kanada'da red lobster yiyecem insallah.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Power nasil Kaliforniya'da halibut yiyordu ben de Kanada'da red lobster yiyecem insallah.
    Syg,
    BiZ çok uzağa gidemeyiz, ahtapot ızgara için avroya mı geçmemiz lazım üstat, dolar da olur mu😳

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    haklısın dudu abi yok reel faizmiş yok enflasyonmuş boş işlermiş bunlar esnaf dolar arttımı zammı bindiriyor mu bindiriyor !! Gerçek ekonomi bu işte gerisi tırıvırı son toplantıda faiz artışı olmayınca bende tl den soğumaya başladım

6.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    qnb 20,49 ile bono ihrac ediyor 55 günlük.

ytd.

syg,
    Nitelikli yatirimciya mi yapildi ihraç? Bir de 20.49 mk mıydı?

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7. Şimdi bir üretici olarak piyasada ki zam mantığını özetliycem
    Dolar 4.90 oldu sabah bi kalktım tüm hammadde firmalarından mail.. yeni fiyatlar diye.. ki bundan 2 sene evveline dek zam olacağı zaman toplantıyA çağıran firmalar şimdi günlük yeni fiyat maili atıyor düşünün yani..
    Dolar 4.90 dan 4.50 düştü fiyatta en ufak gerileme olmadı.. yine dolar 4.90 oldu bu sefer neymiş dolar 4.90 olmuş yine zam..

Böyle böyle dolar her geri geldiğinde sabit kalan fiyatlar dolar her tepeye yaklaştığında yine zam yiyor..

Sektörümüde önemsiz sanmayın ; gıda ambalajı.. hani şu her gün kullandığınız karton, plastik kaplar , kullandığınız poşetler.. bunları üretiyorum.. sıradan market poşeti bile kg fiyatı 1 sene evvel 5 liraylen şu an 9 lira..

Sizin paylaştığınız süt peynir patates vs zamları ülke içinde üretilen ürün zamları.. onlar bile %30-40 zam yediyse düşünün ki yurt dışı ham maddesi olan ürünler ne halde..

3 tane kredi ödüyorum tl.. önceden aylık ciromun %20 si iken bu krediler şu an %5 i..

Hatta gelecek ay hiç ödediğim faizin yazık olup olmamasına bakmadan kapıcam hepsini..

sizler dolar yükselince 100 k tl niz 105 k oldu diye seviniyorsunuz ama inanın marketten aldığınız kürdana bile o dolar kur farkından çok daha fazla zam geliyor..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şimdi bir üretici olarak piyasada ki zam mantığını özetliycem
    Dolar 4.90 oldu sabah bi kalktım tüm hammadde firmalarından mail.. yeni fiyatlar diye.. ki bundan 2 sene evveline dek zam olacağı zaman toplantıyA çağıran firmalar şimdi günlük yeni fiyat maili atıyor düşünün yani..
    Dolar 4.90 dan 4.50 düştü fiyatta en ufak gerileme olmadı.. yine dolar 4.90 oldu bu sefer neymiş dolar 4.90 olmuş yine zam..

Böyle böyle dolar her geri geldiğinde sabit kalan fiyatlar dolar her tepeye yaklaştığında yine zam yiyor..

Sektörümüde önemsiz sanmayın ; gıda ambalajı.. hani şu her gün kullandığınız karton, plastik kaplar , kullandığınız poşetler.. bunları üretiyorum.. sıradan market poşeti bile kg fiyatı 1 sene evvel 5 liraylen şu an 9 lira..

Sizin paylaştığınız süt peynir patates vs zamları ülke içinde üretilen ürün zamları.. onlar bile %30-40 zam yediyse düşünün ki yurt dışı ham maddesi olan ürünler ne halde..

3 tane kredi ödüyorum tl.. önceden aylık ciromun %20 si iken bu krediler şu an %5 i..

Hatta gelecek ay hiç ödediğim faizin yazık olup olmamasına bakmadan kapıcam hepsini..

sizler dolar yükselince 100 k tl niz 105 k oldu diye seviniyorsunuz ama inanın marketten aldığınız kürdana bile o dolar kur farkından çok daha fazla zam geliyor..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ufe ile tufe arasındaki 8 puanlık fark bir sekilde kapanacak .

Sayfa 289/1252 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •