Sayfa 315/1252 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Acaba dolar 6 olur mu 1-2 sene içerisinde.

yılsonu için 5.40 da değerlendirmeler yapıldını duydum.

ancak şahsi görüşüm bu rakamı eylül de görebilme şansının yüksek olduğu..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Acaba dolar 6 olur mu 1-2 sene içerisinde.
    2 sene içinde 6TL olursa TL mevduata göre ciddi zarar oluşur. %20 brüt TL faizi , %5 brüt dolar faizi ile 2 sonraki başa baş noktası 6.5TL civarı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2 sene içinde 6TL olursa TL mevduata göre ciddi zarar oluşur. %20 brüt TL faizi , %5 brüt dolar faizi ile 2 sonraki başa baş noktası 6.5TL civarı.
    Dostum 2 sene faizler 20 de kalır mı sanıyorsun? Bence 6 ay sonra aşağıya faizler.

4. İcbc nin bıgün arttırma ihtimali varmış..bilginiz olsun

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Yeni /temdit / miktar ?
    bugün hepsini ekleyerek yazdım, soru işareti koymadan önce bizahmet okuyun her oran paylaşana teşekkür ederim kendi adıma

6.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn ersunan82 geçen sene oldu ama dimi
    evet geçen sene ekim ayında oldu, bu sene taktik değiştirmiş olabilirler tabi. İptal edin deyince 6 ekim'e kadar taahhüdünüz var ondan sonra arayın iptal edelim dediler, arayınca da yeni taahhüt karışığı iade ettiler.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Dostum 2 sene faizler 20 de kalır mı sanıyorsun? Bence 6 ay sonra aşağıya faizler.
    2 yıllık ve 10 yıllıklar böyle bir senaryoyu en azından şimdilik fiyatlamıyor gibi gözüküyor. Ayrıca geçmişteki faiz indirim denemelerinde marj sonuna kadar kullanıldı. En son marj (4-4.85 sıçraması) Ocak ayında harcandı. Bundan sonra piyasayı denemeye kalkmak için bence 6 aydan daha uzun bir zaman lazım. Tcmb de söylemlerinde bunu belirtiyor, geçmişe göre daha uzun bir süre sıkı kalmak gerekebilir diyor. Halbuki 24 Temmuzda faiz arttırsaydı faiz indirimi için piyasayı deneme fırsatını şu ana göre daha erken bir tarihte yakalayabilirdi.
    Faiz arttırmamanın bedeli de bir bakıma bu oldu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Bu arada aktif bank internet sitesine sabahtan beri ulaşamıyorum acaba sorun bende mi merak etim.

Sayfa 315/1252 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •