Sayfa 349/1023 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 4.87 üzeri kapanışlar yaparsa yarın 5 deriz artık yetti gari 😊😊

2. 31. Temmuz 2018 (tarın) itibariyle tcmb'nin net rezervlerinden fedakarlık ederek reeskont geri ödemelerini TL kabul etmesi sonucu piyasada bıraktığı günlük 20-30 milyon dolar sona eriyor. Yani Çarşamba gününden itibaren efektif olarak tcmb'nin net rezervlerinden yaptığı bu satış muadili olan bu işlem artık olmayacak. İhracatçı artık tcmb'ye olan döviz borcunu ödeyebilmek için piyasadan döviz almak ya da ihracat gelirinin büyük bir kısmını tcmb'ye aktararak piyasadan TL borçlanmak zorunda. Sermayesi çok kuvvetli firmalar için bu problem olmasa da olmayanlar için bir sıkıntı yaratabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Gösterge tahvil son zamanların rekorunu mu kırdı ne?
    20.57 nedir yaw?
    Hele 5 yıllıklar %20 nedir arkadaş?
    Hele hele 10 yıllıklar 18,36 ı anlayan beri gelsin?

Piyasa/tahviller Tr deki sosyo/politik/ekonomik sıkıntının daha uzun sürebileceğini fiyatlıyor...
    Ama biliyorsunuz bu piyasa kancıktır,Trump/Reis/Damad ın bir lafına tav olur,yarın bahar havası da estirebilir...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Bugün sabah radyoda Bloomberg HT dinledim (biliyorum kendi hatam)

Adamlar resmen aşağıdaki hikayedekiler gibiydiler...

Geleceğini fallara baktıran kral, hangi falcıyı çağırsa aynı cevabı alırmı, Tüm çocukların erkenden ölecek sen hepsinin ölümünü göreceksin.... Kralda buna kızar falcıları idam ettirirmiş... Falcılardan biri "Kralım sizin ömrünüz çok uzun olacak, tüm çocuklarınızdan uzun yaşaycaksınız demiş. Bunu duyan kral adamı ödüllendirmiş...

Sabahta buna benzerdi... Adamların sesleri zaten mutsuz... Sanki hani o mangal yapılan spor programları vardı ya, o konsepteydiler... Adam Merkez Bankası daha şeffaf olmalı ve bilgilendirmeyi daha sık yapmalı deyip ardından, gerçi TCMB nin sitesi yenilendi grafik falan koydular... Birazcik daha bir şey yapabilir diye ekledi... Çok güldüm... Sonra Merkez Bankasının geriye çekilmesini ve Ekonomi Bakanın öne çıkmasını övdü... Yine güldüm... Sonrada Bağımsız yargının papaz efendi için verdiği karara, Amerika'da da yargı bağımsız dedi... Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum dedi... Beni tut tutabilirsen... Gülme krizleri...

5. Şimdi bir papaz haberi daha düşse anında 5 leriz.

6. Bloomberg iyice cıvıttı...
    Zıvanadan çıktı...
    Işık Ökte şu an ekranda
    Olumsuzlukları nasıl toz pembe gösteririm derdinde...
    Bıkmadı aylardır...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bloomberg iyice cıvıttı...
    Zıvanadan çıktı...
    Işık Ökte şu an ekranda
    Bıkmadı aylardır...

saygılar/başarılar
    Vallahi utanmıyorlarda... Bu kadar mı muhtaçsın oradan aldığın paraya be kardeşim...

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bloomberg iyice cıvıttı...
    Zıvanadan çıktı...
    Işık Ökte şu an ekranda
    Bıkmadı aylardır...

saygılar/başarılar
    bunun USD yıl sonu hedefi 4,12 idi.. (2018 yılı)

bunlar yüzünden 22-29 ay öngörülerine çok gülemiyorum..
    gülüyorum da çok değil yani

Sayfa 349/1023 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •