Sayfa 428/777 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Elektrikte fiyat artışı Resmi Gazete'de yayımlandı. Elektriğe meskende yüzde 9, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 14 zam geldi. Zamlı oranlar yarın geçerli olacak.

Zam yağmuru başladı...

% 5 zam bekleniyordu.

Zam oranına bir bakınız.

Ve MB Başkanının bugün verdiği enflasyon hedefi ile uygunluğunu değerlendiriniz...

Sırada doğalgaz ve akaryakıt zamları gelecek.

Bunlar temel girdiler.

Bunların fiyatlarının yükseldiği bir ülkede bir iki ay içinde hemen her şeyin fiyatı yükselir.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Elektrikte fiyat artışı Resmi Gazete'de yayımlandı. Elektriğe meskende yüzde 9, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 14 zam geldi. Zamlı oranlar yarın geçerli olacak.

Zam yağmuru başladı...

% 5 zam bekleniyordu.

Zam oranına bir bakınız.

Ve MB Başkanının bugün verdiği enflasyon hedefi ile uygunluğunu değerlendiriniz...

Sırada doğalgaz ve akaryakıt zamları gelecek.

Bunlar temel girdiler.

Bunların fiyatlarının yükseldiği bir ülkede bir iki ay içinde hemen her şeyin fiyatı yükselir.
    Dolar-deval-enflasyon döngüsü devam edecek, bu belli..MB ipin ucunu kaçırmıştır, buda belli..

Zam furyasına yeni başladık..iyiki CHP yok iktidarda..yoksa gene bunlar geldi böyle oldu denirdi..

Şimdi Allah kerim..dış mihrakların saldırısına karşı koymak lazım..

Yinede şahlanıyor aman..ver mehteri..

https://www.youtube.com/watch?v=vqnMEyP2hg0

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    BOTAŞ, özel sektör doğalgaz santrallerine sattığı gazın fiyatını yüzde 49 oranında artırdı. 1 Ağustos'tan itibaren 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 868 TL'den 1312 TL'ye yükseltildi.
    Söz konusu santrallerin aldıkları gazın ödemesi de artık dolar üzerinden yapılacak.

BOTAŞ doğalgazdan elektrik üreten santrallere fiyat artışına ilişkin yazı göndermeye başladı. Peki bu ne anlama geliyor? Elektrik üretiminde doğalgaz kullanan santrallerin üretim maliyeleri bu zamla artacak. Ancak hangi oranda elektrik fiyatına yansıyacağı henüz hesaplanmadı.

https://www.haberturk.com/son-dakika...083978-ekonomi

Mevlam verdikçe veriyor...

Yandaş medyada tık yok...

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Böyle bir haber var;
    Dostum bekledim de gelmedi haber. Artık yarına

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Zam sonrası:

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, kararı "talihsiz" olarak niteledi. Bahçıvan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Eli her zaman taşın altında olan sanayicimiz; zorlu ve rekabetçi iç ve dış koşullara karşı fedakarca mücadele verirken enerjiye yapılan bu yüksek zam karşısında elektrik çarpmış gibi adeta büyük bir şok yaşamaktadır.

Gelecek hedefleri çok büyük olan Türkiye’nin bu hedeflerine ulaşmasının yolu üretim ekonomisini güçlendirmekten, üretim hayatımızı öngörülebilir kılmaktan geçmektedir. Öngörülebilir bir üretim hayatına en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde BOTAŞ’ın paydaşlarına haber vermeden, ön bir duyuru yapmadan, adeta keyfiyeti çağrıştıran, çağdaş yönetişim anlayışıyla bağdaşmayan bir yaklaşımla aldığı bu baskın zam kararı ekonomik gerçeklerimizle bağdaşmadığı kadar, akıl ve vicdanla da uyuşmamaktadır.

BOTAŞ’ın her açıdan rasyonel olmayan bu kararını ivedilikle gözden geçirmesini, sanayimiz ve sanayicimiz adına talep ediyoruz.”

https://www.haberturk.com/son-dakika...083978-ekonomi

Bunlar daha iyi günlerimiz.

Daha işin başı.

Bu zamdan sonra yarın elektrik fiyatları hemen yeniden düzeltilecek.

Sonrası çorap söküğü gibi gidecek.

Bıldır yediğimiz hurmalar bir yerlerimizi doğal olarak tırmalayacak.

Şimdi reisi ve damadını dinlesen bu zamların ne kadar yerinde olduğunu savunacaklardır.

Tüm mesele 16 senede bu noktaya nasıl gelindiği.

Onu artık sorgulayacak bir makam, merci yok.

Beş sene sonraya inşallah.

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Dostum bekledim de gelmedi haber. Artık yarına
    Gelir gelir..borç alan emir alır..

Gelmezse alçak sürünme..başka yolu yok..

7. Bizim bi ‘varlık fonumuz’ vardı,onun akibetinden bilgisi olan varmı.??
    Sanırım ‘pot’ deyip o da masaya sürüldü taze dollar için...

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bunlar daha iyi günlerimiz.

Daha işin başı.

Bu zamdan sonra yarın elektrik fiyatları hemen yeniden düzeltilecek.

Sonrası çorap söküğü gibi gidecek.

Bıldır yediğimiz hurmalar bir yerlerimizi doğal olarak tırmalayacak.

Şimdi reisi ve damadını dinlesen bu zamların ne kadar yerinde olduğunu savunacaklardır.

Tüm mesele 16 senede bu noktaya nasıl gelindiği.

Onu artık sorgulayacak bir makam, merci yok.

Beş sene sonraya inşallah.
    Burayı gören yandaşlarda zevkten dört köşe olduğumu zannecek ama öyle değil..benim 3000 TL'lik emekli maaşı kuşa dönecek, ona üzülüyorum....

Hani bir fıkrada padişah vardı vergi salmıştıda en son halk oynamaya başlamıştı, o gibi..

Sayfa 428/777 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •