Selamlar umutabi , bu dolar bu kez ( 3 ağustos cuma saat 12 ) 5 lirayı geçemezse artık bu millet doları cezalandırır. Bir daha selam bile vermez. Dolar dışlanmış ve değerli yalnızlığa itilmiş olur. Kendisine söylerseniz sevinirim.))
Selamlar umutabi , bu dolar bu kez ( 3 ağustos cuma saat 12 ) 5 lirayı geçemezse artık bu millet doları cezalandırır. Bir daha selam bile vermez. Dolar dışlanmış ve değerli yalnızlığa itilmiş olur. Kendisine söylerseniz sevinirim.))
Ne kadar ağırdan girerse pardon giderse girdimi pardon gittimi çıkmasıda o kadar zor olur. Örnek 4 ,ahanda bir gitti bir daha çıkaramadılar. Kesin tarihe gerek yok ben sadece girecek pardon gideceği söylerim tarihi kestirmek işim değil. Dolarda yükseliş kaçınılmaz bunu ben değil MB başyaveri dün kendi teyit etti.
9242 den hepsini yerine koydum dolar bazlı zarar yazdım
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...satti-2551820/
Bu haberlere göre girmiş olması lazım 😁😆
Valla işin daşşak geçme boyutu çoktan bitti hey hoop uyanın sabah oldu bu Dolar bu faiz kıskacında ya önce enerji şirketleri birinci ikinci betoncu yada tam tersi cartlar arkasından domino taşı misali ne kadar çürük çarık layık varsa onlar gider kalan sağlarla yola devam edilir tabi uzun süre sefiller tiyatro sahnesinde gösterimde kalır . Benden bu fiyatladan tek cent işlemez, gitsinler taşa toprağa gömdükleri Dolarları nereden temin ediyorlarsa etsinler.
Dolar/tl 4,935..sıkıntı yok, no panic..
Geri gelecek kalıcı olmaz..nolamaz..
22-29 ay arası 4,080-4,930 sabit..kaldı 27 ay..![]()
Yer İmleri