Sayfa 433/1023 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sonumuz İran gibi olmasın da dostum Allah korusun.

http://www.internethaber.com/iranda-...i-1893535h.htm
    O yolda hizla ilerliyoruz.
    Dış politikanin a.koydular

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    eskişehirde finansbankın döviz veren atm lerinde ne dolar ne euro hiçbiri yok. görevliye sorunca kem küm
    Finansbankla ilgili bu durumu forumda fazla sıklıkla okumaya başladım teknik bir arıza değilse işler moka sarmış demektir ama ben hala teknik bir sıkıntıdan kaynaklandığını düşünmek istiyorum acizane...

3. Cahilliğime verin bu enflasyonu makyajlayınca bu işin sonu nereye varacak, sonuçta olan ülkeye olacak da teknik olarak bu durumu açıklayabilecek bir arkadaşımız var mıdır, maliyetler belli ama sen kağıt üstünde bunu %15 bandına sıkıştırmışsın, reel olarak çıkan para belli, ne kadar gizlenebilir bu durum, üfe desen % 25 olmuş yıllıkta bunu nasıl tolere ediyor üretici?

TUİK palavrası Dolarcıları çok fazla etkilemedi, bugün Dolarda yeni rekorları görebiliriz gibi hissediyorum.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Cahilliğime verin bu enflasyonu makyajlayınca bu işin sonu nereye varacak, sonuçta olan ülkeye olacak da teknik olarak bu durumu açıklayabilecek bir arkadaşımız var mıdır, maliyetler belli ama sen kağıt üstünde bunu %15 bandına sıkıştırmışsın, reel olarak çıkan para belli, ne kadar gizlenebilir bu durum, üfe desen % 25 olmuş yıllıkta bunu nasıl tolere ediyor üretici?
    İroni yapıp cahilliğime verin dediğinizi adım gibi biliyorum, sorunuzun cevabını her akıllı insan gibi kendiniz vermişiniz fazla söze gerek yok.

6. Cumadan sonra 100 günlük eylem planını açıklayacakmış başkanımız.
    Kurda yeni rekorlara hazırlıklı olmak lazım bu açıklamadan sonra.

http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...yor_ID1448158/

7.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Cahilliğime verin bu enflasyonu makyajlayınca bu işin sonu nereye varacak, sonuçta olan ülkeye olacak da teknik olarak bu durumu açıklayabilecek bir arkadaşımız var mıdır, maliyetler belli ama sen kağıt üstünde bunu %15 bandına sıkıştırmışsın, reel olarak çıkan para belli, ne kadar gizlenebilir bu durum, üfe desen % 25 olmuş yıllıkta bunu nasıl tolere ediyor üretici?
    Bu umarım bir makyajlamadır. Çünkü eğer makyajlama değil de gerçek ise bu çok daha kötü bir duruma işaret ediyor olabilir. Ekonomik daralmaya. Ben daha çok bunun çoğunlukla bir makyajlama olmadığı beklenenin çok ötesinde bir daralma sinyalinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum.
    Makjaylama etkisi az dememi olumlu bir işaret olarak algılamayın, zira tekrar ediyorum bu veriler tahmin edilenden çok daha kuvvetli bir daralmaya işaret ediyor olabilir. Çıktı açığı verileri ile 3.çeyrek veya en geç 4.çeyrekte eksi büyüme dahi mümkün olabilir. Bu durumda da TUIK'in makyajlama yapmasına gerek kalmayacaktır. ÜFE zaten TÜFE'ye geçişemeyecektir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu umarım bir makyajlamadır. Çünkü eğer makyajlama değil de gerçek ise bu çok daha kötü bir duruma işaret ediyor olabilir. Ekonomik daralmaya. Ben daha çok bunun çoğunlukla bir makyajlama olmadığı beklenenin çok ötesinde bir daralma sinyalinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum.
    Makjaylama etkisi az dememi olumlu bir işaret olarak algılamayın, zira tekrar ediyorum bu veriler tahmin edilenden çok daha kuvvetli bir daralmaya işaret ediyor olabilir. Çıktı açığı verileri ile 3.çeyrek veya en geç 4.çeyrekte eksi büyüme dahi mümkün olabilir. Bu durumda da TUIK'in makyajlama yapmasına gerek kalmayacaktır. ÜFE zaten TÜFE'ye geçişemeyecektir.
    Aslında birkaç gün önce açıklanan otomotiv sektörüyle ilgili rakamlar sizin dediğinizi de doğruluyor olabilir.

Sayfa 433/1023 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •