Originally Posted by bahri üstad senin kazancın dolar bu senin için büyük avantaj ama bizim gibilerin ufaktan portföyü çeşitlendirmesi şart gözüküyor Kesinlikle katılıyorum.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
Originally Posted by bahri Yüzde 10 dolara geçmiş bulunmaktayım Yatırım tavsiyesi değildir Bahri hayırlı olsun.. Bu bir dönüm noktası [emoji4] Yatırım tavsiyesi değildir...
Originally Posted by Ahme Enflasyonun çok artmaması faiz için iyi oldu. Mb faizi arttımaz, reel sektör nefes alır eylülde diye düşünüyorum. Faizlerin çok artması herkesi kötü etkiliyor. Umarım faizlerde tepe burası olur. Senle Ben Yeşildeyiz Tabi Artmasın Ama TL Mevduatçısı Napsın
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by ekmekparası Bahri hayırlı olsun.. Bu bir dönüm noktası [emoji4] Yatırım tavsiyesi değildir... sağol herşey ekmekparası için
Originally Posted by tr123456 Senle Ben Yeşildeyiz Tabi Artmasın Ama TL Mevduatçısı Napsın bu gidişle yakında herkes faiz artmasın diyecek
çinden kredi kullanmak ilginç olacak. panda piyasası.
Originally Posted by şirinbaba çinden kredi kullanmak ilginç olacak. panda piyasası. Ordan ALıp Tunus'a 200 Milyon Dolar Kredi Vermişler. Denkleme Bakın.
Originally Posted by bahri bu gidişle yakında herkes faiz artmasın diyecek Katılıyorum Yılların TL Mevduatçıları Bile Artık Pes Dedi Herkes Yeşile Döndü.
Forum Rules
Yer İmleri