Sayfa 564/1023 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Merkez bankasının Rom hamlesine epey şaşırdım, zira bu hamle ile daha önce söylediğim gibi kızgın taşların üzerine bir damla su damlattı. Karşısındaki oyuncu yerine göre çok yüksek kaldıraçlar ve türevli kaldıraçlar ile işlem yapabiliyor.

O nedenle bu tür bir rakibe karşı ROM hamlesi ile çok değerli olan brüt döviz rezervini hem de 1:1 kaldıraç ile speküle etmek öğle saatlerinde de söylediğim gibi eğer bu hamlesini anlık ve yüksek bir faiz artışı ile devam ettirmeyecekse yel değirmenleri ile savaşmaktan farksız.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2001 de merkez bankası başkanı gazi erçel devaülasyondan bir hafta önce rakam tam aklımda değil galiba 50 000 dolar aldı diye hesap vermek zorunda kalmıştı.Şimdi öyle şeyler olmuyordur di mi))))))))))

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Ben size söyliyeyim insider falan değil . Bizim kekolar USD şortluyor anladınız siz onları . Tabi Dünya'da ki babalarda sonuna kadar patlatıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    neden boyle bir işe kalkıssınlar peki .

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    2001 de merkez bankası başkanı gazi erçel devaülasyondan bir hafta önce rakam tam aklımda değil galiba 50 000 dolar aldı diye hesap vermek zorunda kalmıştı.Şimdi öyle şeyler olmuyordur di mi))))))))))
    86500 USD, Halkbank'taki TL mevduatını dolara çevirmiş 1 gün önce. Mahkemesi görüldü ama ceza almadı. Suçlu bulunup bulunmadığı muğlak ama ceza verilmedi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Kurban bayramı erken geldi.!!
    Başka bir ülkede bu değersizleşme,
    alt üst oluşa yol açardı.
    Kurbanlık koyun gibi..
    Tüm refleksler felç olmuş durumda.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Borsa benim düşünceme göre kenef çukurudur borsa denen bu çukurda küçüklerin hiç şansı yoktur. Tl de iseniz ve Dolara dönemiyorsanız bankalara güven konusunda da bir sıkıntınız yoksa koyun bankaya alın faizinizi emin olun borsada kapanıp gidecek bir şirkette paranızı kaybetmektense Tl de kalıp paranızın bir kısmını badem etmek daha karlı olacaktır. Dolarda şu olur bu olur bu saatten sonra zor, tekrar 5 olması için beklenmedik absürt bir haber çıkması lazım o zamanda siz acaba dahada düşer mi diye zaten yine almazsınzı. En iyi karar kendinizin verdiği karardır.
    Anladım hocam, teşekkür ederim.
    Şu an vadeyi bozmak istemediğimden dolayı bu durumdayım. Bu kadar hızlı olacağını düşünemedim...
    Ama ilk fırsatta döneceğim, çünkü uzun süreli beklemek zorundayım.
    Yorumunuz için teşekkür ederim.

7. Bu millete bir şey olmaz
    çoğunun haberi bile olmaz
    mesut mutlu

tüik in verilerini bile en az 7-8 yıldır öyle film izler gibi izlerler

ee artık yenilen içilenin ödeme hesap zamanları..

nerede bu troller

dolar maaşlarını alamadıklarından troller grevdelermiş

Sayfa 564/1023 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •