Artan

21,06 9.97 15:47
36,84 9.97 15:47
23,86 9.95 15:47
11,49 9.95 15:45
192,40 9.82 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,50 -10 15:48
42,32 -10 15:47
23,76 -10 15:47
127,80 -10 15:48
24,30 -10 15:48
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.368.427.753,90 15:48
8.794.978.769,56 15:48
7.426.240.483,88 15:48
7.340.584.510,66 15:48
6.542.572.387,00 15:48
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by MAHARAJ Yazýyý Oku
    Batan batana Allah sonumuzu hayýr etsin.
    2001 krizine rahmet okuruz bu gidiþle.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/d...alebi-40922046
    abisi google baktýnýz mý o dev þirkete, yav ben bunlarýn çoðunu biliyorum, nesi dev bunlarýn ümraniye mehmet akifte dev þirket mi olur la. bunlar cep telefonu ithal edip n11de satan adamlar.. nesi telekom dünyasýnýn önemli aktörü, bunlar spotçu parelel ithalat denen adamlar iþte.. hürriyet de enteresan :D

bu gibi tipler uçaða atlayýp çin malezya dolaþýr, refurbish toplarlar ithal ederler genelde. bunlarýn batýþý gösterge deðil, önemli de deðil.

Alýntý Originally Posted by bitpire Yazýyý Oku
    abisi google baktýnýz mý o dev þirkete, yav ben bunlarýn çoðunu biliyorum, nesi dev bunlarýn ümraniye mehmet akifte dev þirket mi olur la. bunlar cep telefonu ithal edip n11de satan adamlar.. nesi telekom dünyasýnýn önemli aktörü, bunlar spotçu parelel ithalat denen adamlar iþte.. hürriyet de enteresan :D

bu gibi tipler uçaða atlayýp çin malezya dolaþýr, refurbish toplarlar ithal ederler genelde. bunlarýn batýþý gösterge deðil, önemli de deðil.
    Borsa ilgi alanýnýz bilirsiniz belki þimdi ismini hatýrlamýyorum 2 yýl önce filan kablo üreticisi mi ne halka açýlacaktý, google dan girdim baktým zannederim Baðcýlar da bidiðin kýçý kýrýk atölye tarzý bir iþletme, gittik ilgili foruma ` millet kerizlik yapmayýn, sakýn bu tip ne idiðü belirsin halka ýrzlara! para yatýrmayýn sonu kesin hüsran olur ` dediydik bilmem firmanýn trolü bilmem gerçek akýlsýz birileri bana bi ana avrat küfretmedikleri kalmýþtý. Neyse ki sonradan bu halka ýrz ! olmadý da millet kenef de moka batmadý. Aslýnda bana ne lakin göz göre birilerinin akýlsýzlarý düdüklemesine dayanamýyorum , yaradýlýþ ve yetiþtiriliþ elde deðil. En son ROYAL halýda gerzekleri uyardýk ama bakýyorum `layýklar `bulmuþlar cezalarýný þimdi aðlaþýp duruyorlar .

3.  Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Borsa ilgi alanýnýz bilirsiniz belki þimdi ismini hatýrlamýyorum 2 yýl önce filan kablo üreticisi mi ne halka açýlacaktý, google dan girdim baktým zannederim Baðcýlar da bidiðin kýçý kýrýk atölye tarzý bir iþletme, gittik ilgili foruma ` millet kerizlik yapmayýn, sakýn bu tip ne idiðü belirsin halka ýrzlara! para yatýrmayýn sonu kesin hüsran olur ` dediydik bilmem firmanýn trolü bilmem gerçek akýlsýz birileri bana bi ana avrat küfretmedikleri kalmýþtý. Neyse ki sonradan bu halka ýrz ! olmadý da millet kenef de moka batmadý. Aslýnda bana ne lakin göz göre birilerinin akýlsýzlarý düdüklemesine dayanamýyorum , yaradýlýþ ve yetiþtiriliþ elde deðil. En son ROYAL halýda gerzekleri uyardýk ama bakýyorum `layýklar `bulmuþlar cezalarýný þimdi aðlaþýp duruyorlar .
    yok bilmiyorum özellikle 3-4 senedir halka arzlara bakmýyorum, bulaþmam. yukarýda c5 için yazdýklarým c5i birebir bilmekten deðil ancak istanbul özellikle bu tip ithalatçý firmalarla dolu. bunlarýn batýþý zaten kaçýnýlmaz, ekonomiye bir faydalarý da yok pek, sahiplerini zengin eder sadece genelde. üretenler öyle böyle kalýr, zaten kur, bu adamlar üreticiler ulan bunu biz burada üretelim demeye baþladýðý zaman duracak. iþte bütün mevzu bu.

4. Ben dev iddasýnda deðilim ki onu tüpçüye söyleyin.
    Tüpçü çok krediye girdi doðan medyayý alýrken kafasý karýþýk belli.

Alýntý Originally Posted by bitpire Yazýyý Oku

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •