Sayfa 662/1023 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Goldman Sachs yetkilisin dediğine göre ; TL nin sürekli değer kaybetmesi bankaların elindeki birikmiş sermayeyi de sürekli bir şekilde eritmekte .

Dolar , 7,1 TL olduğunda bankaların birikmiş sermayesi tükeniyormuş.
    Ama bugün o bankalara alış vardı KENEF borsasında nasıl oluyor ?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ama bugün o bankalara alış vardı KENEF borsasında nasıl oluyor ?
    Kenef borsasından ekonomik gerekçelere uygun hareket mi beklenir? Adı üstünde kenef , sadece içine sıçılır.

Minimum , Bovespa ile aynı olmalı , aylar öncesinden de belirtmiştim.

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Işık Ökte gene veriyor gazı Bloomberg de...
    "İlle de bistte" diyor başka birşey demiyor....

Dolar alanlara kızıyor Işık Ökte...
    Tr ekonomisinin bozulmasının nedeni dolar alanlarmış...
    Dolarizasyona neden oluyorlarmış

saygılar/başarılar
    Dolar alanlar küçükler miymiş.. madem çok biliyorlar kimler alıyor satıyor merkez bankası bilir... öğrensinler açıklasınlar. Piyasalar saf olanları yolmak içindir, üzerine gittikçe daha fazla yolunursunuz!

4. Işık Ökte ve Tufan Cömert
    Reis in en has adamlarından.....
    Kıvranıyorlar.....
    Kıvır kıvır kıvranıyorlar...
    5,28 lerde ki dolar yüzlerini de kızartmıyor...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5. Bu gün 3 vatandaş ya artık dolarda düşmüyor dedi. Eskiden çıkar düşerdi dedi. Hemen topa girdim verdim veriştirdim. Fatura ödeme zamanı dedim. Bir tanesi safi hüloğ. Anlattım anlattım morardı. Ama yine de cevap veremedi. Zaten teknik açıdan değilde en azından altta kalmamak için bile cevap veremedi. Çinden girdim Türkiyeden çıktım. Adamın biri yaklaştı hafifçe ikaz etti yani böyle fazla şey yapma gibisinden. Başına bir şey gelir korkusu ile. Aslında zerre hakaret zerre küçümseme yok. Ama korkunun halktaki yansıması.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu gün 3 vatandaş ya artık dolarda düşmüyor dedi. Eskiden çıkar düşerdi dedi. Hemen topa girdim verdim veriştirdim. Fatura ödeme zamanı dedim. Bir tanesi safi hüloğ. Anlattım anlattım morardı. Ama yine de cevap veremedi. Zaten teknik açıdan değilde en azından altta kalmamak için bile cevap veremedi. Çinden girdim Türkiyeden çıktım. Adamın biri yaklaştı hafifçe ikaz etti yani böyle fazla şey yapma gibisinden. Başına bir şey gelir korkusu ile. Aslında zerre hakaret zerre küçümseme yok. Ama korkunun halktaki yansıması.
    Aynı durumu bende yaşadım..
    Böyle konuşunca insanlar farklı şekilde bakıyor bu doğru...
    Malum iktidar yanlısı akademisyenler ile laf geçişleri konuşmaları yapıyoruz
    Onlar bile susuyor..
    Millete iyi niyetli konuşsan bile farklı anlıyor zoruna gidiyor ama bir B*k bilmediği için bir şey diyemiyorlar..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Küfür yok.....
    Küfre sonuna kadar karşıyım....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Ya şu bloomberge maçanız yiyorsa erkan şahinözü ,kaan sarıaydını,atila yeşiladayı çıkarsanız da adam gibi bilgi alsak.Olur mu hiç nasıl millete dolarları altınları sattıracaksın ancak bu soytarılarla olur bu iş tabi.

Sayfa 662/1023 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •